Annoncørbetalt indhold

Hvad får man ud af tæppefliser?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når virksomheder skal investere i ny gulvbelægning, så er der mange muligheder, man kan gå med.


Annonce

Nogle vil gerne have klassisk trægulv, mens andre gerne vil have et gulvtæppe på, der dækker hele væggen. I sådanne tilfælde har folk tidligere valgt de klassiske væg til væg-tæpper, men som tiden er gået, er tæppefliser kommer mere frem, og for flere er de nu det foretrukne valg.


Det er der mange gode grunde til, og herunder kan du læse nogle af, hvis du gerne vil vide, hvad du helt præcist får ud af at vælge tæppefliser til din virksomhed.


Et væld af designmuligheder

Med tæppefliser får du mulighed for at skabe unikke designs. Der er nemlig rig mulighed for at lege med former og farver, og det giver plads til kreativitet, hvor du virkelig kan hive din indre designer frem.


Hvis du derimod foretrækker, at tæppet skal have et mere klassisk udtryk, så er det også en mulighed med tæppefliser. Det fjerner naturligvis designmulighederne, men det fjerner ikke nogen af de andre fordele.


Det gode valg for miljøet og pengepungen

En af de helt store fordele ved tæppefliser er, at du kan skifte enkelte fliser ud i stedet for at skifte hele tæppet.


Skulle dele af dit tæppe blive slidt, eller du eller dine medarbejdere kommer til at spilde noget på det, der ødelægger tæppet, så kan du bare fjerne den ene flise med en ny.


Det mindsker dine vedligeholdelsesomkostninger væsentligt, og det bliver ens pengepung glad for. Miljøet jubler dog også på sidelinjen, da det mindsker det store spild, som mange virksomheder desværre oplever fra tid til anden. Der er jo ingen grund til at smide et gulvtæppe ud, hvor 98% af det faktisk ser så godt som nyt ud, men det kan desværre blive en nødvendighed, hvis du har investeret i et væg til væg-tæppe – men det behøves du ikke med tæppefliser.


Derudover er det også muligt at finde gode tæppefliser, som bliver produceret i Danmark, og som er fri for bitumen, PVC, Latex og andre miljøskadelige stoffer, eller som endda er produceret ved hjælp af genbrugsmateriale.


Dine medarbejdere bliver også glade

Det er dog ikke kun din pengepung og miljøet, der bliver glad for tæppefliser. Det bliver dine medarbejdere – og i sidste ende dig selv – uden tvivl også.


Tæppefliser har nemlig store fordele for akustikken og indeklimaet på en arbejdsplads. Tæppefliser har nemlig akustikdæmpende og støjabsorberende egenskaber, som dæmper lyden fra fodtrin, samtaler og lignende.


Derudover er de også skridsikre og varmeisolerende, og eftersom de binder støvpartiklerne, så vil dit indeklima blive væsentligt forbedret med tiden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.