Annonce
Struer

Hun måtte undvære Kilen Rock - men det var der en løsning på

Dagbladet fangede faktisk Michelle Thorning Laursen (i midten) til Kilen Rock tilbage i 2013, hvor hun, traditionen tro, deltog i festen. Arkivfoto: Astrid Dalum
Michelle Thorning Laursen vandt muligheden for at holde en mindre, privat udgave af Grøn Koncert gennem "Grønnere Grøn", hvor hun og 30 venner får en hyggelig dag med festivalstemning og livemusik kvit og frit
Annonce

Struer: 33-årige Michelle Thorning Laursen fra Struer  har deltaget i stort set alle Kilen Rock-festivaler der har været siden start, ifølge hende selv.

- Jeg er virkelig Kilen Rock-typen. Det er bare så hyggeligt. Mange møder så mange, man kender, stemningen er god, musikken er god og det er bare dejligt, siger Michelle Thorning Laursen selv.

Hende og hendes mands have, der ligger meget tæt på stedet, hvor Kilen Rock afholdes, er som regel også opvarmningssted for dem selv og vennerne på selve dagen. Ofte noget med masser af spil og lege og enten grill eller en pålægskagemand. Hun tager også tit til koncerter og har også været forbi Grøn Koncert før.

- Jeg elsker at komme til koncerter, siger Michelle Thorning Laursen.

Derfor var det også noget af en skuffelse for hende, at årets Kilen Rock blev aflyst, sammen med alle andre større musikarrangementer her i løbet af sommeren på grund af covid-19.

Annonce

Vandt konkurrence

Det var måske derfor, at Michelle Thorning Laursen valgte at deltage i en konkurrence fra Muskelsvindfonden, Tuborg og LB Forsikring om at vinde en privat fest hjemme hos en selv lørdag den 25. juli under navnet "Grønnere Grøn". Muskelsvindsfonden og Tuborg arrangerer normalt Grøn Koncert, og med LB Forsikring i ryggen kunne de udlodde 100 koncerter med diverse kunstnere i private hjem, som man kunne vinde.

- Jeg så, at man kunne vælge Ford-T som band til ens fest, og dem har jeg hørt før og kunne rigtig godt lide, så det kunne da være sjovt, tænkte jeg. Jeg tror jeg tænkte, at det jo ikke skadede at deltage i konkurrencen, for jeg vinder alligevel aldrig noget, siger Michelle Thorning Laursen.

Men et par dage senere blev hun ringet op - og var vinderen af en af de private havefester, og Ford-T ville komme og spille.

I alt bliver der denne lørdag 21 private intimfester og koncerter rundt i Midt- og Vestjylland, men hos Michelle Thorning Laursen bliver det lige taget til næste niveau. De nøjes nemlig ikke med at holde festen i haven, men har lånt en industrigrund af nogle venner i Humlum, så der rigtig bliver plads til at slå sig løs.

Michelle, hendes mand og omkring 30 af deres venner kan derfor se frem til at tilbringe deres lørdag med drinks, livemusik, kongespil og godt selskab. Alt sammen naturligvis i overensstemmelse med corona-retningslinjerne.


Jeg tror jeg tænkte, at det jo ikke skadede at deltage i konkurrencen, for jeg vinder alligevel aldrig noget

Michelle Thorning Laursen


- Det bliver en dag med hygge, god musik, gode venner og hyggeligt selskab. Jeg overvejer også at lave en quiz, siger Michelle Thorning Laursen.

Umiddelbart ligner vejret lørdag også noget, der tenderer traditionel festivalvejr i Danmark, hvor det skulle blive overskyet det meste af dagen og senere på aftenen være regn. Det er dog ikke noget, der afskrækker ægte festival-elskere.

- Så længe der kommer alkohol indenbords, så går det nok. Vi har også pavilloner og borde og stole i læ, og så er det bare på med regntøjet og gummistøvlerne, når de kommer, siger Michelle Thorning Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce