Annonce
Holstebro

Hun havde et aluminiums baseball-bat, men fik selv tæsk med en skovl og malerbøtte: To kvinder sigtet for grov vold

En 26-årig kvinde måtte lørdag aften forslået en tur på sygehuset, hvor hun blandt andet fik tilset en flænge i hovedet. Foto: Eskil Lyngsøe.
Uenighed om en nøgle endte i et rent voldsorgie i Mejrup lørdag aften. En kvinde måtte på sygehuset - to er sigtet for grov vold.

Mejrup: En 26-årig kvinde måtte lørdag aften forslået en tur på sygehuset, hvor hun blandt andet fik tilset en flænge i hovedet.

Flængen havde hun fået som resultat af uenighed om en nøgle, oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

- Den 26-årige kvinde opsøger en 27-årig kvinde, som, hun mener, har nøglen, fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Med sig har den 26-årige en 22-årig kvinde, og under jakken har hun gemt et rødt baseballbat i aluminium.

- Men da hun når frem, får den 27-årige kvinde fat i en skovl, som hun slår den 26-årige i hovedet med. Hun får mellem tre og fire slag, fortæller Knud Lauridsen.

Her kunne historien være stoppet. Men den 27-årige kvinde har besøg af en jævnaldrende kvinde, der nu også blander sig i balladen og tager kvælertag på den 26-årige kvinde:

- På en eller anden måde får hun dog vristet sig fri og løber fra stedet sammen med den 22-årige.

Annonce

Slået med malerbøtte

Også her kunne historien være endt. Men de to 27-årige kvinder er ikke færdige med den 26-årige, og de optager forfølgelsen:

- På det tidspunkt har den 26-årige smidt sit bat fra sig, da hun ikke kan løbe med det, fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

De to 27-årige får dog indfanget deres offer, som nu bliver tildelt yderligere to knytnæveslag i ansigtet.

- Samtidig får en af de to 27-årige fat i en malerbøtte fyldt med sand. Hvordan er uklart, men den slår hun i hovedet på den 26-årige, fortæller Knud Lauridsen.

Herefter får den 26-årige lov til at slippe væk, hun alarmerer politiet og kommer en tur på sygehuset, hvor hun bliver tilset.

De to 27-årige kvinder vil blive sigtet for grov vold, oplyser politiet.

- Den ene har vi været i kontakt med telefonisk. Men vi har ikke fundet frem til dem endnu, siger Knud Lauridsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce