Annonce
Navne

Hun har dedikeret en tredjedel af sit liv på at skabe bedre vilkår

Bodil Nordestgaard Ismiris, der er født og opvokset i Vemb, er foruden at være administrerende direktør gift og har to børn. Pressefoto
Ledernes administrerende direktør, Bodil Nordestgaard Ismiris fra Vemb, fylder 50 år.

Fødselsdag: Administrerende direktør i Lederne, Bodil Nordestgaard Ismiris, kan den 14. maj fejre sin 50-års fødselsdag.

Bodil Nordestgaard Ismiris blev født den 14. maj 1971 i Vemb - en by vest for Holstebro. 50 år senere sidder hun i direktørstolen hos Danmarks største organisation for ledere med flere end 130.000 medlemmer, hvor hun har dedikeret ikke mindre en tredjedel af sit liv - nemlig 17 år - på at arbejde med at skabe bedre vilkår for de danske erhvervsledere og for at understøtte danske ledere i en livslang karriere.

Bodil Nordestgaard Ismiris har siden 2004 arbejdet sig op gennem organisationen og blev i 2010 en del af direktionen. I 2017 indtog hun posten som viceadministrerende direktør, inden hun i 2020 blev administrerende direktør i Lederne. Siden sin start i Lederne har hun været med til at sikre en organisation i stærk fremdrift med mere end 46.000 nye medlemmer samt to nye søsterorganisationer til Lederne - Virksom og PRO.

Annonce

Allerede inden bæredygtighed for alvor var et ord, man talte om herhjemme og i dansk erhvervsliv, var Bodil Nordestgaard Ismiris meget optaget af, hvordan man kunne hjælpe danske ledere til fremtidens udfordringer ved at sikre en ledelse, der var bæredygtig hele vejen rundt - lige fra fokus på trivsel og sundhed til klima og diversitet, men uden at gå på kompromis med bundlinjen.

Det arbejde brænder hun stadig for i dag. I eget hus, hvor hun har været foregangskvinden for Ledernes arbejde med FN’s verdensmål og været bannerfører for en organisation med diversitet på alle ledelsesniveauer, en stærk digitaliseret kerneforretning og en servicekultur, der har banet vejen for en meget høj medlemstilfredshed og -loyalitet.

Samtidig sætter hun fokus på bæredygtighed og bæredygtig ledelse udadtil i dansk erhvervsliv ved at understøtte de ledere, der gerne vil gøre en bæredygtig indsats, hvilket bl.a. kunne ses med Ledernes løfte om 0-tolerance over for sexchikane, hvor hun fik markante topledere, politikere og ikke mindre end 4.400 ledere til at skrive under.

Bodil Nordestgaard Ismiris har en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet, og har sidenhen taget kurser og uddannelse inden for bestyrelsesarbejde. Foruden sin post som administrerende direktør hos Lederne, sidder hun i bestyrelsen i PFA, ligesom hun er medlem af repræsentantskabet hos ATP.

Bodil Nordestgaard Ismiris

Udnævnt som administrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation i 2020.

Viceadministrerende direktør i Ledernes Hovedorganisation i perioden 2017-2020. Inden da direktør og chef for bl.a. Medlemsrådgivningen og HR.

Bestyrelsesmedlem i PFA og en del af repræsentantskabet hos ATP.

Uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1999.

Født og opvokset i Vemb, vest for Holstebro.

Gift og mor til to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce