Annonce
Struer

Humlum mangler nu to ledere

Både dagtilbud og skole i Humlum skal ud og finde ny leder. Arkivfoto: Ole Mortensen
Der er nu snart to ledige lederstillinger i Humlum, hvor både skolen og dagtilbuddet skal finde nye folk til at gå forrest.

Humlum: Det blev torsdag offentliggjort, at Humlum Skole skal ud og finde sig en ny skoleleder. Jakob Jalk stopper med udgangen af december efter knap to år i stillingen for at blive mellemleder på Limfjordsskolen.

Den nu snart tidligere leder savner kort og godt at være en del af et større, fagligt miljø som leder, fremgik det af en pressemeddelelse fra Struer Kommune.

Det har man forståelse for i bestyrelsen bag Humlum Skole.

- Vi er glade for at have ham, så selvfølgelig er vi ærgerlige, men man er også nødt til at respektere, hvis folk mener, at det ikke er det her, de skal, siger Linda Bech Wind, der er formand for skolens bestyrelse.

- Hvis man savner at være i et ledelsesteam, kan det godt være en ensom post at være leder på en skole, så vi har bare respekt for, at han har taget konsekvensen af det, tilføjer hun og slår fast, at processen dertil har været ganske udramatisk.

Annonce
Jeg ved ikke, om vi kan nå at finde en ny inden 1. januar, men det skal vi så hurtigt som muligt, uden at det bliver forhastet.

Linda Bech Wind, formand for skolebestyrelsen i Humlum

To nye ledere

Nu handler det om at få fundet ud af, hvad det er for en person, man så skal gå efter som ny skoleleder i Humlum.

- Det har været nogle gode personer, vi har haft, så det skal jo være en, der er rummelig og kan favne bredt, lyder det fra Linda Bech Wind.

Mere konkret kan formanden ikke blive endnu. Det er nemlig noget, som skal drøftes i både bestyrelsen og med Struer Kommune.

- Jeg ved ikke, om vi kan nå at finde en ny inden 1. januar, men det skal vi så hurtigt som muligt, uden at det bliver forhastet, siger Linda Bech Wind.

Aktuelt står man nu med snart to ledige lederstillinger i Humlum, da der p.t. heller ikke er nogen permanent leder af Humlum Dagtilbud.

Det får dog ikke centerchef for Skoler og Dagtilbud i Struer Kommune, Jeannette Enevoldsen, til at tænke andet, end at der nu skal ansættes to nye ledere. Skal andre modeller på bordet, skal initiativet komme fra de lokale bestyrelser.

- Første skridt er nu at få talt med bestyrelserne, for man kan ikke stå helt uden ledere i et distrikt, siger centerchefen og slår fast, at der i øvrigt ingen sammenhæng er mellem de to lederstop.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Annonce