Annonce
Erhverv

Hotel Lidenlund: Vi åbner til maj, men du må vente til 12. juni med at komme ind for at se det

Gitte og Steen Bitch er ved at være færdig med ombygningen af alle værelser på Hotel Lidenlund, men corona-restriktionerne udskyder et åbent hus. Foto: Morten Stricker
Hotellet åbner til tiden, men corona-restriktioner får Gitte og Steen Bitsch til at udskyde den offentlige fremvisning til 12. juni

Lemvig: Corona-restriktionerne har betydet, at Gitte og Steen Bitsch må vente lidt med at præsentere det nyrenoverede Hotel Lidenlund for lokale borgere, der er interesserede i at se, hvad byens historiske hotel nu kan præstere.

De havde planlagt åbent hus 8. maj.

- Men det vil ikke fungere med de regler, der er nu. Så må der kun være 25 indenfor på samme tid. Vor plan er, at folk skal kunne gå igennem hotellet og se de nyrenoverede værelser, inden man så til sidst kan forsamles uden for. Det vil gå op i kontrol det hele, hvis vi skal opfylde alle regler. Derfor har vi udskudt det, siger Gitte Bitsch.

Annonce

Det bliver så i stedet 12. juni fra klokken 10-15.

- Det er vigtigt for os, at der kommer så mange som  muligt og ser, hvad vi har lavet. Vi har lukket for booking af værelser denne dag, fordi gæsterne skal kunne komme rundt. Vi har brug for, at lemvigerne vil hjælpe os med at omtale hotellet ude omkring, så vi kan få få positiv omtale også gennem mund til mund-metoden, og når lemvigerne skal kunne fortælle, skal de også se, hvad det er, de kan fortælle om, siger Gitte Bitsch.

Værelser er booket

At de har udskudt det åbne hus, betyder ikke, at åbningen af hotellet er udskudt.

- Vi har allerede booket værelser, og fra 2.-3. maj regner vi i hvert tilfælde med at have booket halvdelen. Så vi er i gang, og vi bliver også færdige med alle værelser lige om lidt. Vi har haft travlt og presset alle håndværkere og dem, der har hjulpet os, så vi kunne være færdige til det planlagte åbne hus. Det er selvfølgelig ikke forgæves, fordi vi jo åbner hotellet alligevel, og vi er så klar til at tage imod overnattende gæster, siger Gitte Bitsch.


Vi har brug for, at lemvigerne vil hjælpe os med at omtale hotellet ude omkring, så vi kan få få positiv omtale også gennem mund til mund-metoden

Gitte Bitsch, hotelejer


Som omtalt andet sted åbner frokost-serveringen 11. maj med Gårdhaven, og der er naturligvis allerede morgenmad til hotellets gæster.

- Der har allerede været interesse for at booke vore lokaler til fester og arrangementer. Jeg vil tro, antallet ligger på omkring de 15 allerede. Det er vigtigt for os, vi får så mange som muligt, da vi gerne vil generobre Hotel Lidenlund som det sted, man holder fest, og man har arrangementer, siger hotel-ejeren, der har måttet sande, at der efter købet og under renoveringen har været rigtig mange ting, der har skullet læres som ny hotelejer.

- Vi har lært meget, men det er gået godt, og nu glæder vi os til at præsentere hotellet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce