Annonce
Vinderup

Hotel-forpagter efter brand bekræfter: Der bliver afholdt EU-afstemning

Efter branden i lørdags er oprydningsarbejdet gået i gang på Hotel Vinderup. Og selvom det er et omfattende stykke arbejde, så bliver hotellet klar, så der kan afholdes afstemning til EU-valget søndag, bekræfter forpagter Mette Frederiksen. Arkivfoto: Morten Stricker
Stemmeboksene er på plads i det sodsværtede Hotel Vinderup
Annonce

Vinderup: Hotellet i Vinderup blev i lørdags ramt af en voldsom brand i køkkenet - en brand, som hotellets forpagterpar endnu ikke har fuldt overblik over skaderne fra. Og da der nu på søndag skal afholdes afstemning til EU-valg på hotellet, kunne der lokalt herske tvivl om, hvorvidt det stadig bliver muligt at stemme på hotellet.

Men det bekræfter hotelforpager Mette Frederiksen nu, at der bliver mulighed for:

- Vi kæmper en brav kamp for at få gjort rent - for der er meget sodskade. Men valgboksene er lige kommet i dag (onsdag, red) - og de bliver ihvertfald stillet op, siger hun og tilføjer, at det muligvis bliver en anelse mere spartansk afstemnings-dag, end hotellet i første omgang havde planer om:

- Det bliver måske lidt primitivt - det kan nok ikke kan undgås. Men folk kan da ihvertfald komme ned og stemme, siger hun og tilføjer at flere af lokalerne dog højst sandsynligt er afspærret for adgang søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce