Annonce
Struer

Hop, rul og sommersjov

Børnene på Thyholm kan nu se frem til en uge med sommersjov ved Midtpunktet. Arkivfoto: Morten Stricker
Idrætsforeningerne på Thyholm lægger op til en effektiv genstart ved Midtpunktet

Thyholm: Idrætsforeningerne på Thyholm er gået sammen om at arrangere en uge med masser af sommersjov ved Midtpunktet i Hvidbjerg.

Her vil der blive lagt an til et væld af aktiviteter, som ligger lidt ud over, hvad idrætsforeningerne normalt har på hylderne af tilbud.

Alt sammen for at puste nyt liv i foreningslivet for både børn og unge, og Struer Kommune støtter nu sommerskolen på Thyholm med et bidrag på 40.000 kroner.

Annonce

- Foreningerne har brug for en genstart, siger formanden for kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune, Lars Møller Pedersen (S) efter at udvalget nu har fået afsat den første luns af en genstartspulje til foreningerne i Struer Kommune på i alt 350.000 kroner.

Arrangørerne af den planlagte uge med sommersjov ved Midtpunktet oplyser, at det kommer til at koste 375 kroner at være med, hvis der som forventet kommer mindst 40 børn med på listen.

Men så er der også en frokost fra Midtpunktets café med i prisen og rigelig med både frugt og grovboller i løbet af dagen.

Sommerskolen bliver arrangeret i uge 26 fra 28. juni til 2. juli, og når der er pauser i de planlagte aktiviteter, vil der være fri adgang til at tumle sig i legetårne og på hoppepuder, som blive stillet til rådighed af Hop & Rul.

I pauserne vil der være mulighed for at boltre sig

Struer Kommune støtter derfor projekt med et tilskud på 40.000 kroner, , som med liv på Thyholm IF, Thyholm GF og Midtpunktet arrangerer sommersjov for skolebørnene og

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce