Annonce
Struer

Svære vilkår for legeland på havnen: Blev til Hop og sjask

Medarbejderne fra AB Skovservice fra Skave blev dagens helte, da de leverede 20 kubikmeter flis til Hop og Rul Legeland på lystbådehavnen i Struer. Privatfoto
Flot opbakning, men svære vilkår for Hop & Rul på havnen
Annonce

Struer: Hop og Rul Legeland på havnen i Struer, som er etableret af Calle Lyngs fra Thyholm blev noget udfordret i den forgangne uge.

Opbakningen har været rigtig stor.

Sammenligner man med stemningen de foregående år på lystbådehavnen i Struer har det været en helt anden havnefront med aktivitet på både vandet, hvor kabelbanen har været i fin drift, og i Calle Lyngs legeland.

- Men vi er blevet opmærksomme på, at arealet, vi er blevet anvist - er en gammel opfyldningsplads, hvor vandet ikke kan sive ned, fortæller han.

Dette kom til at betyde, at det ellers så velfungerende Hop og Rul Legeland blev til et Hop og Rul Vandland.

- Vi blev nødt til at gøre noget, konstaterer Carl Lyngs.


Man kan sige, at det giver et helt anden miljø, og fra at have været noget værre noget, er det nu blevet meget bedre - og hyggeligt,

Carl Henrik (Calle) Lyngs, Hop og Rul, Thyholm


Han kontaktede derfor AB Skovservice i Skave, som blev dagens helte, da de leverede cirka 20 kubikmeter træflis til de cirka 200 kvadratmeter, hvor Carl Lyngs har etableret sommerens legeland på havnen.

- AB Skovservice har nok Danmarks største udvalg af træflis- og en stor viden omkring hvilken type flis,der var bedst til egnet til forskellige brug, siger Carl Lyngs.

- Man kan sige, at det giver et helt anden miljø, og fra at have været noget værre noget, er det nu blevet meget bedre - og hyggeligt, fortæller han og ser frem til en uge med bare lidt mindre vand fra oven.

- Og hvis man mangler 20 kubikmeter træflis, når vi lukker ned for legelandet på havnen i Struer efter uge 32, er man velkommen til at henvende sig. Jeg har ikke selv noget at bruge det til, og jeg tvivler på, at vi bare kan lade det ligge, konstaterer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce