Annonce
Holstebro

Holstebro-opfindere medvirker torsdag aften i Løvens Hule

Hernik Kobberup og Kim Elkjær (t.h.) medvirker torsdag aften i "Løvens Hule" på DR1 med deres opfindelse, som er en postmelder, som man sætter på postkassen, og som viser, når der er kommet post. Pressefoto
Torsdag aften (23. januar) medvirker Kim Elkjær og Henrik Kobberup fra Holstebro i Løvens Hule på DR1, og det er med en "postmelder", som de har opfundet.
Annonce

HOLSTEBRO: Blandt opfindere er der rift om at komme ind i "Løvens Hule" på DR1, hvor fem investorer er klar til at investere penge i opfindelser, som de tror på, og som de ser en forretning i.

Det er lykkedes for Kim Elkjær og Henrik Kobberup fra Holstebro, som har opfundet "Den analoge postmelder", som er en rød gummidims på postkassen, der viser, når der er kommet post.

- Mange får så lidt post i dag, at de glemmer at tømme postkassen. Så det måske har ligget i flere dag og er vådt, når de finder det. Derfor ser vi et behov for postmelderen, siger Kim Elkjær.

Det er en enkel gummistrop, som med en magnet sidder fast på klappen over brevsprækken. Den røde strop hænger udenfor, når der er lagt noget i postkassen.

- Der findes elektroniske løsninger, men de holder ikke særlig godt i en fugtig postkasse, siger Kim Elkjær, som har arbejdet cirka halvanden år på opfindelsen.

- Vi startede salget blot 14 dage inden, vi deltog i optagelsen til udsendelsen sidst i september, siger Kim Elkjær om postmelderen, som de sælger via hjemmesiden Dererpost.dk.

De må ikke sige, om det lykkes at få en af "løverne" med som investor, før udsendelsen er sendt.

- Vi har ikke solgt så mange endnu, men vi forventer, at tv-omtale vil være med til at øge salget, siger Kim Elkjær, som går på politiskolen i Fredericia og har arbejdet med opfindelsen i sin fritid, mens Henrik Kobberup har Wild'n'fun i Nr. Felding.

Postmelderen får de produceret i Kina, og det sker i samarbejde med et andet dansk firma.

"Set i Løvens hule" står der allerede torsdag morgen på produktets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce