Annonce
Kultur

Holstebros store genåbningsfest holder fast - men udskyder publikumsmagnet

Op mod 15.000 besøgende menes det, at Street Food Festival var med til at tiltrække i 2019. I 2020 blev madkaravanen aflyst af corona, og i år udsættes den. Arkivfoto: Morten Stricker

Holstebro: Planen var den helt store kickstart. Den fik navnet "Sommer Hangout 2021", blev støttet af Kultur- og Fritidsudvalget i Holstebro Kommune og skulle markere genåbningen af samfundet med en bred vifte af det, kulturlivet har at tilbyde.

Det er alt sammen stadigvæk planen.

Men planer er som bekendt også til for at blive ændret, hvilket corona er det tydeligste eksempel på. Og corona ændrer nu noget ved Sommer Hangout. Grundet retningslinjerne med begrænset antal ved forskellige event må begivenheden nu sadle om.

Annonce

- Den store publikumssucces Holstebro Street Food Festival, der arrangeres af Holstebro Events og Slagteriet, vil derfor blive udskudt til den 5.-8. august. Holstebro Events har taget konsekvensen af myndighedernes seneste udmeldinger, der med deres retningslinjer for afholdelsen af markeder, ikke gør det muligt at gennemføre den stort anlagte madfestival før i august måned, udtaler Slagteriets direktør Pia Palmelund i en pressemeddelelse.

Slagteriets Gadeidrætsfestival er også udskudt til august eller september.

Sommer Hangout afholdes fortsat den 10.-27. juni, og arrangørerne lover en bred vifte af aktiviteter fra Slagteriets foreninger og aktører, som byder på blandt andet musik og markeder.

Sommer Hangout

I dagene den 10.-27. juni vil Sommer Hangout byder på diverse aktiviteter. Her er nogle eksempler - hentet fra Slagteriets program:

"Open-mic stand-up i Subhuset."

"Papkrig for børn og barnlige sjæle."

"Gademarkedet Mega Vinyl, hvor man kan gå på jagt efter gamle og nye plader."

"En dag fyldt med kolorit, regnbuestøv, mangfoldighed og LGBTQ+, når Slagteriet sammen med Subhuset, Kondomeriet og AURA Holstebro afholder arrangementet "En dag under regnbuen"."

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Belgierne er klar med gestus mod Danmark: Verdens bedste landshold vil hylde Christian Eriksen

Annonce