Holstebro

Holstebros byudvikling bliver et guldæg for boliginvestorer

Holstebros byudvikling bliver et guldæg for boliginvestorer, spår en ny undersøgelse fra Selskabet Holstebro Udvikling P/S. Foto: PR
Ny undersøgelse viser efterspørgsel på tusindvis af nye boliger i Holstebro og stort potentiale for investeringer i byudviklingen.

Holstebro: Selskabet Holstebro Udvikling P/S har nu konkrete tal og en grundig rapport fra Exometric, der dokumenterer de positive tendenser på boligmarkedet og cementerer behovet for byudvikling og nybyggeri de næste fem år.

Rapportens konklusioner, som blev forelagt økonomiudvalget for nylig, understøtter kommunens udviklingsplaner og giver større tryghed hos investorer, der vil gøre en god forretning i Holstebro Kommune.

- Undersøgelsen viser, at der er et stærkt grundlag for byudvikling og investeringer i ny boliger. I Holstebro er antallet af borgere steget i ti år, og udviklingen ser ud til at fortsætte. Konkret er der efterspørgsel efter næsten 2.000 boliger de kommende år i et område, hvor boligpriserne stiger, og liggetiden falder, siger Annemette Færch, som er bestyrelsesformand for både Holstebro Udvikling P/S og Færchfonden.

Brug for lejligheder

Rapporten afdækker blandt andet de fremtidige boligønsker.

Vurderingen er, at der bliver øget efterspørgsel på lejligheder og rækkehuse, lige fordelt mellem ejerbolig og lejebolig.

På slagterigrunden, sygehusgrunden og Holstebro midtby er der et potentiale på cirka 1.100 boliger de næste fem år. Flest ønsker her at bo i små og mellemstore lejligheder op til 110 kvadratmeter.

Holstebro Kommune kan forvente en fortsat positiv befolkningsudvikling. Dermed opstår også et behov for nye boliger.

Holstebro Udvikling P/S er et partnerskab mellem Holstebro Kommune og Færchfonden.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Vinderup For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Struer For abonnenter

Veninde om Sagal: Det, hun gør, er så inspirerende

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Indland

Små kommuner dropper parkeringskontrol efter ny regel

Sport

Efter blot to løb fik Mikkel en invitation til verdenseliten

Annonce