Holstebro

Spærret motorvej: Rejsningen af kranen trækker ud

Holstebromotorvejen er spærret efter et uheld, hvor en kran er væltet. Det vides ikke hvor længe motorvejen er spærret. Foto: Kaspar Hvid
En stor kran væltede torsdag eftermiddag på Holstebromotorvejen. Det har givet spærrede spor og lange køer i området. Rejsningen af kranen sker tidligst ved midnat.

Aulum: En større kran væltede torsdag eftermiddag på Holstebromotorvejen nær Aulum og skaber torsdag aften stadig trafikale udfordringer omkring motorvejen, som kan fortsætte gennem natten.

Meldingen om uheldet kom cirka klokken 16:10, og ifølge politiet skulle der ikke være tilskadekomne. Hvad der præcist er sket, kan Midt- og Vestjyllands Politi ikke fortælle endnu.

Motorvejen blev hurtigt spærret i begge retninger, men trafikken blev genåbnet i nødsporet i sydgående retning efter en rum tid. Senere blev strækningen i nordgående retning mellem uheldsstedet og den forrige afkørsel tømt for biler, da oprydningen trak ud.

Cirka klokken 18:30 skrev politiet på Twitter, at to store mobilkraner var på plads og klar til at rejse den væltede mobilkran. Men torsdag aften kan politiet konstatere på Twitter, at rejsningen trækker ud og senest sker ved midnat. Derefter følger reparation af vejbelægning og autoværn, så tidshorisonten for en fuld genåbning er stadig ukendt.

Politiet opfordrer til, at man kører af ved afkørsel 19 i nordgående retning, mens man kan bruge afkørsel 20 i sydgående retning.

Holstebromotorvejen er spærret og politiet er begyndt at lede trafikken fra motorvejen af afkørsel 19. Foto: Kaspar Hvid

 

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fik oversprayet sin bil og sprættet dæk op

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Struer

Maria Gjerding (DN): Vi er slet ikke i mål, men vi er godt på vej

Sport

Måbjergs målkonge skød jysk mesterskab i hus

Holstebro

Nykredit taber otte millioner på årets landsby - Plexus reddet ud af gældskniben

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

112

En højst uheldig dag: 11 sigtelser mod ung mand

Annonce