Holstebro

Spærret motorvej: Rejsningen af kranen trækker ud

Holstebromotorvejen er spærret efter et uheld, hvor en kran er væltet. Det vides ikke hvor længe motorvejen er spærret. Foto: Kaspar Hvid
En stor kran væltede torsdag eftermiddag på Holstebromotorvejen. Det har givet spærrede spor og lange køer i området. Rejsningen af kranen sker tidligst ved midnat.

Aulum: En større kran væltede torsdag eftermiddag på Holstebromotorvejen nær Aulum og skaber torsdag aften stadig trafikale udfordringer omkring motorvejen, som kan fortsætte gennem natten.

Meldingen om uheldet kom cirka klokken 16:10, og ifølge politiet skulle der ikke være tilskadekomne. Hvad der præcist er sket, kan Midt- og Vestjyllands Politi ikke fortælle endnu.

Motorvejen blev hurtigt spærret i begge retninger, men trafikken blev genåbnet i nødsporet i sydgående retning efter en rum tid. Senere blev strækningen i nordgående retning mellem uheldsstedet og den forrige afkørsel tømt for biler, da oprydningen trak ud.

Cirka klokken 18:30 skrev politiet på Twitter, at to store mobilkraner var på plads og klar til at rejse den væltede mobilkran. Men torsdag aften kan politiet konstatere på Twitter, at rejsningen trækker ud og senest sker ved midnat. Derefter følger reparation af vejbelægning og autoværn, så tidshorisonten for en fuld genåbning er stadig ukendt.

Politiet opfordrer til, at man kører af ved afkørsel 19 i nordgående retning, mens man kan bruge afkørsel 20 i sydgående retning.

Holstebromotorvejen er spærret og politiet er begyndt at lede trafikken fra motorvejen af afkørsel 19. Foto: Kaspar Hvid

 

0/0
Annonce
Holstebro

Faldt ned i brønd på gågaden: René kræver erstatning

Holstebro

EU-valgkampen var den hårdeste

Holstebro

Spidskandidat åbnede ny konto, og så slettede Facebook også den

Holstebro For abonnenter

58-årige Frank går Danmark rundt: - Man kan jo sige, at jeg har gået 1100 kilometer for at stemme i Holstebro

Holstebro

Unge helt ned til 13 år samles til drukfester

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

Efter forsinkelser: Lokalt firma bygger ny Rema

112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Annonce