Annonce
Holstebro

Holstebroer kommer i ilden i Løvens Hule

Albert Kirk Iversen, der er opvokset i Holstebro, og i dag bor i Aarhus, deltager torsdag aften i Løvens Hule, hvor han søger investorer til sin virksomhed Raskrask.dk. Privatfoto: A.K. Iversen
Iværksætter Albert Iversen, der er opvokset i Holstebro, medvirker torsdag aften i "Løvens Hule" for at få investorer i sin virksomhed.
Annonce

HOLSTEBRO: 33-årige Albert Kirk Iversen, der har gået på Rolf Krake Skolen og på gymnasiet i Holstebro, deltager torsdag aften i tv-programmet Løvens Hule på DR1, hvor iværksættere bliver vurderet af mulige investorer.

Efter gymnasiet flyttede han til Aarhus og tog uddannelse, og nogle år senere startede han virksomheden Raskrask.dk, der formidler massører, som kommer i borgernes eget hjem.

Virksomhedens freelance massører dækker det meste af landet, og torsdag aften skal han i Løvens Hule forsøge at overbevise én eller flere af de fem investorer om, at de bør investere i hans virksomhed.

De fem investorer i Løvens Hule er Jesper Buch, Mia Wagner, Jan Lehrmann, Jacob Risgaard eller Christian Arnstedt

Albert Kirk Iversen har spillet lidt fodbold - og det var netop under en hyggekamp med nogle venner, at han kom til skade med en fod og fik behov for massage - og derefter fik ideen til, at det ville være en fordel, hvis man kunne bestille en massør i eget hjem.

I dag er der tre-fire ansatte i firmaet, som har base i Aarhus.

Deltagerne i Løvens Hule må ikke fortælle, om det lykkes at få investorerne til at bide på deres idé, før udsendelsen har været bragt i DR1 torsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce