Annonce
Navne

Holstebro-tvillinger blev en tand kønnere

Programmerne med Holstebro-tvillingerne Anders og Torben er et af de få steder man i en dansk TV-serie viser ganske almindelig hverdag med madpakker, fabriksarbejde, hjemmebag og hjemmeværn, siger programchef Kirsten Axelsen fra TV Midtvest. PR-foto

De to tv-darlings Anders og Torben har endnu engang været i Thailand - og denne gang kom de hjem med nye tænder i munden.

Annonce

Holstebro: Hvorfor får de da ikke ordnet deres grimme tænder? Har kommentarerne ofte lydt, når tv-tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro er tonet frem på skærmen på TV2.

Tandstumperne og de alt andet end pæne gebisser har nærmest været et af tvillingernes kendetegn. Men det må seerne nu undvære: da Anders og Torben for få dage siden kom hjem fra Thailand efter deres 15. besøg på 19 år, var det med helt nye tandsæt.

Anders og Torben er et par fantastiske mennesker. Arbejdsomme og givende. Laver frivilligt arbejde og vil gerne hjælpe andre. At de så også ser ens ud, gør ting på samme tid, svarer det samme og fuldfører hinandens sætninger er dybt fascinerende

Kirsten Axelsen, programchef på TV Midtvest
Sådan er TV-seerne vant til at se Anders og Torben...
Annonce

Smuldrede

Tvillingerne har manglet en del af deres tænder, siden de i ung alder fik taget deres tandbøjler af. Fra da af begyndte deres tænder at smuldre, og de er aldrig blevet klogere på, hvad det skyldtes. På turen til Thailand havde de vennerne Kaj og Nong Jensen med. Det var på Nong og Kajs anbefaling, at Anders og Torben lagde vejen forbi tandlægeklinikken i det nordlige Thailand - som udgangspunkt kun for at få lavet efter eftersyn.

.

.. og sådan tager tvillingerne sig ud efter den omfattende tandbehandling.
Annonce

Effektive tandlæger

Men de thailandske tandlæger viste sig at være ret så effektive, fortæller brødrene til TV2.

Tvillingerne var inde på skift, og de nåede knapt at udveksle et ord, før tandlægen havde ryddet kalenderen. De blev meddelt, at de kunne komme igen allerede tre dage senere, og så var der ingen vej tilbage.

Da de tre dage senere igen kunne lægge sig til rette i tandlægestolen, lå gebisserne klar. De skulle blot justeres en anelse, før de endnu tre dage senere kunne komme tilbage og få tænderne installeret. - Man skal lige vænne sig til det. Der sidder jo lige pludselig noget, som man har manglet i mange, mange år, siger Torben.

Annonce

Helt ens

Mens Torben ikke er i tvivl om, at deres fans stadig kan kende dem, mener Anders' forlovede Don, at de nye tænder har ændret sin forlovedes udseende markant - og til det bedre.

Siden 2015 har man på TV 2 kunne følge med i de to vestjyders liv, som blandt andet har budt på dating, et forlist kærlighedsforhold og tilmed en forlovelse, da Anders friede til sin thailandske kæreste Don.

Tvillingerne, som blandt andet er kendt for at tænke det samme og sige det samme, har indtaget en plads i danskernes hjerter såvel som i deres fjernsyn.

Annonce

Fascinerende

- Programmerne med tvillingerne har meget store seertal og er udviklet i fællesskab af TV Midtvest og TV2, fortæller programchef Kirsten Axelsen, TV Midtvest. Hun forventer at de nye programmer først sendes i starten af 2019 på TV2.

- Anders og Torben er et par fantastiske mennesker. Arbejdsomme og givende. Laver frivilligt arbejde og vil gerne hjælpe andre. At de så også ser ens ud, gør ting på samme tid, svarer det samme og fuldfører hinandens sætninger er dybt fascinerende. I virkeligheden er serien også et af de få steder man i en dansk TV-serie viser ganske almindelig hverdag med madpakker, fabriksarbejde, hjemmebag og hjemmeværn, siger Kirsten Axelsen.

Det er den regionale tv-stations to medarbejdere fotograf Line Morell, og journalist Christian Toft bro, der gennem hele forløbet har fulgt tvillingerne

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce