Annonce
Kultur

Holstebro-scenograf måtte gå tomhændet fra prisuddeling

Marijana Jankovics film "Maja" vandt for både bedste fiktionsfilm samt hovedprisen Shortlist Prisen, da de bedste kortfilm blev hædret fredag aften. Arkivfoto: Kim Rune/Scanpix
Annonce

København: Det var skuespilleren Marijana Jankovic, der med sin kortfilm "Maja" blev aftenens store vinder, da Ekko Shortlist Awards 2019 fredag aften hyldede de bedste kortfilm.

Marijana Jankovic, der senest har medvirket i tv-serien Fred til lands, var rykket over i instruktørrollen, og det blev belønnet med hovedprisen.

Til gengæld måtte Anne Gry Skovdal, der er født og opvokset i Holstebro, og i dag bor i København, gå tomhændet hjem. Hun var nomineret i kategorien Bedste scenografi. Den pris gik til Camilla Lüders Weile for filmen "Bølger". Anne Gry Skovdal kunne til gengæld glæde sig over, at hendes film "For enden af regnbuen" fik en pris for bedste mandlige hovedrolle. Jonathan Harboe slog velkendte navne som Troels Lyby ("En værdig mand") og Dejan Čukić ("Maja").

Vinderne til Ekko Shortlist Awards findes ved en sammentælling af brugeres stemmer samt en jurys vurderinger. De nominerede var udvalgt blandt 159 kortfilm.

Anne Gry Skovdal måtte nøjes med æren, da scenografens film "For enden af regnbuen" var nomineret, men ikke vandt til Ekko Shortlist Awards, som foregik i Bremen Teater i København fredag aften. Foto: Mia Skovdal

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Holstebro

Tre gange narkokørsel

Annonce