Navne

Holstebro-kvinde bliver ny forskningschef

Lene Mosegaard Søbjerg er ny forskningschef. Pressebillede

Haderslev/Aarhus/Holstebro: Lene Mosegaard Søbjerg, Aarhus, er ansat som ny forskningschef ved professionshøjskolen UC SYD. Hun afløser Keld Thorgaard, der har fået job som institutleder ved Aalborg Universitet.

Lene Mosegaard Søbjerg stammer fra Holstebro, hvor hun gik på Birkelundskolen og tog studentereksamen på Holstebro Gymnasium. Hendes forældre Egon Mosegaard Madsen og Jytte Bukbjerg Madsen bor i Holstebro.

Lene Mosegaard Søbjerg kommer fra en stilling som forsknings- og udviklingsleder ved VIA University College i Aarhus, hvor hun blandt andet har arbejdet tæt sammen med socialrådgiveruddannelserne i Holstebro og Aarhus

Hun har en ph.d. fra Statskundskab ved Aarhus Universitet, hvor hun også er uddannet cand. scient.pol. og har tidligere arbejdet som forsker inden for folkesundhed og kvalitetsudvikling i Region Midtjylland, og som ekstern lektor ved Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Forsvarsakademiet.

- Vi er midt i en god udvikling. hvor vi har sat professionerne og uddannelserne i fokus i forskningsstrategien. Det arbejde er Lene Mosegaard Søbjerg den rette til at videreføre og videreudvikle. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger prorektor Alexander von Oettingen, UC SYD.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fik oversprayet sin bil og sprættet dæk op

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Struer

Maria Gjerding (DN): Vi er slet ikke i mål, men vi er godt på vej

Sport

Måbjergs målkonge skød jysk mesterskab i hus

Holstebro

Nykredit taber otte millioner på årets landsby - Plexus reddet ud af gældskniben

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

112

En højst uheldig dag: 11 sigtelser mod ung mand

Annonce