Annonce
Holstebro

Holstebro Kommune har ansat ny eventkoordinator

Justin Hammershøj har utallige gange lavet frivilligt arbejde, som gør ham helt høj ? og han håber at kunne trække den tilstand ind i jobbet som eventkoordinator. PR foto
Annonce

Holstebro Kommune: 26-årige Justin Hammershøj er kommunens nye eventkoordinator. Han skal være bindeled til arrangører og styrke udviklingen af events og større begivenheder. Han har i flere år arbejdet med events, kultur og oplevelser i Holstebro og Viborg. Han er uddannet serviceøkonom og har også en bachelor i Innovation & Entrepreneurship.

- Jeg brænder for at skabe liv og aktivitet for mennesker, og glæder mig utroligt meget til at komme i gang med skabe et endnu stærkere grundlag for events og oplevelser i kommunen, siger Justin Hammershøj, der er opvokset i Rødkærsbro og bor i Holstebro i dag.

Den nye eventkoordinator hører til i afdelingen Strategi og Udvikling, som er del af forvaltningen for kultur og erhverv. Her er det tætte samspil med borgere og professionelle samarbejdspartnere helt afgørende for at styrke kommunen som destination for både små og store events.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce