Annonce
Kultur

Holstebro: International jazzkvartet gæster Subhuset - Slagteriet

Walt Weizkopf står i spidsen for Walt Weizkopf Quartet med blandt andre Anders Mogensen på trommer ved koncerten i Subhuset – Slagteriet 4. februar. PR Foto

Holstebro: Walt Weizkopf Quartet giver koncert i Subhuset – Slagteriet tirsdag 4. februar kl. 20.

Saxofonisten Walt Weizkopf står i spidsen for tre - alle danskere - af Europas mest velspillende musikere: Carl Winther på piano, Andreas Lang på kontrabas samt Anders Mogensen på trommer.

Walt Weizkopf er født 1959 i USA, og er en unik og beundret musiker, komponist og forfatter, hvis toneunivers fik en anmelder til at sammenligne ham med John Coltrane.

Siden 2003 har han været medlem af det legendariske Steely Dan (USA).

Anders Mogensen er født i 1969 i Holstebro og slog sine grundlæggende musikalske folder på Holstebro Musikskole, hvorfra han tog klassisk MGK-eksamen i 1988. I 1993 modtog han Holstebro Musikpris.

Koncerten er et samarbejde mellem Holstebro Musikskoles Støtteforening, Jazzklub 93 Holstebro, Jazz 78, Holstebro Musikskole, Kulturdivisionen, Subhuset og Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret.

Billetter købes ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce