Annonce
Sport

Holstebro Håndbold henter stregspiller hos konkurrent: Hun minder cheftræneren om en gammel kending

Julie Gantzel, som er her fotograferet yderst til højre i en kamp for Ringkøbing i 2017, skal i næste sæson spille i Holstebro Håndbold-trøjen. Foto: Jørgen Kirk
Julie Gantzel skifter til Holstebro Håndbold i den kommende sæson, hvor hun har skrevet en et-årig kontrakt med option på et år mere, hvis samarbejdet fungerer. Pether Krautmeyer er tilfreds med tilføjelsen, som giver holdet noget andet, end de har haft i denne sæson.

Holstebro: Der er ved at være styr på, hvordan truppen ser ud i den kommende sæson for Holstebro Håndbold.

Der var efterhånden kun et spørgsmålstegn tilbage, og det var, hvem der skulle danne duo med Josefine Dragenberg på stregen, efter det blev annonceret at Caroline Svarre stoppede i klubben.

Det er der nu kommet svar på.

Det bliver 26-årige Julie Gantzel, som sætter sig på den plads. Hun har i denne sæson spillet i Horsens, og har tidligere spillet i Ringkøbing, norske Halden og Herning-Ikast Håndbold.

Hun har valgt Holstebro Håndbold, fordi hun er overbevist om, at holdets attitude og indstilling passer godt til hendes egen.

- Jeg har valgt Holstebro Håndbold på baggrund af deres professionelle træningsmiljø med fokus på ærgerrighed og viljen til at vinde og blive bedre. Det er et hold med en fighterånd, som jeg glæder mig til at bidrage til, siger Julie Gantzel i en pressemeddelelse.


I forsvaret er hun en terrier som bare kører på lidt ligesom Kaja Kamp. I angrebet er hun en mere rykkende og mindre stregspiller, end vi har haft indtil videre.

Pether Krautmeyer, Holstebro-træner.


Ved siden af håndbolden læser den nye stregspiller teknologibaseret forretningsudvikling i Herning, hvor hun også bor.

Annonce

Erfaring og fight

For Holstebro Håndbold-træner Pether Krautmeyer har den nye stregspiller flere forskellige kvaliteter, som han glæder sig til at arbejde med.

- Hun har stor erfaring og har en god bagage, fra de klubber, hun har været i. Hun er en utrolig fighter med et stort gåpåmod, siger Pether Krautmeyer.

På banen minder han hende om en spiller, som tidligere har huseret i klubben.

- I forsvaret er hun en terrier som bare kører på lidt ligesom Kaja Kamp. I angrebet er hun en mere rykkende og mindre stregspiller, end vi har haft indtil videre, og hun er dygtig til at få fat i bolden i lavt leje, siger Pether Krautmeyer, som derfor tror, at hun kommer til at supplere Dragenberg godt.

At det i første omgang er blevet til en et-årig kontrakt med yderligere option for et års forlængelse handler om, at parterne lige skal se hinanden an.

- Hun har prøvet mange ting i sin karriere, så hun skal lige være sikker på, at det er et match. Det er en god løsning for begge parter og helt fair, synes jeg, siger Pether Krautmeyer.

Julie Gantzel har i denne sæson lavet 23 mål på 31 forsøg for Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce