Annonce
Holstebro

Holstebro har fået en millionær, der meget vel slet ikke ved det

To personer måtte dele førstepræmien på seks millioner kroner i Lotto i lørdags, og en person fra Holstebro måtte "nøjes" med trøstepræmien på én million kroner. Genrefoto: Henning Bagger
Annonce

Holstebro: Yihaa! Julen er reddet! Lykken er gjort!

Sådan reagerede en vinder af én million kroner i Holstebro Kommune i weekenden.

Måske.

Måske ikke.

Danske Spil havde mandag morgen endnu ikke haft kontakt til vinderen.

Den borger, der vandt i forbindelse med lørdagens Lotto-trækning, er nemlig Plus-abonnent, oplyser Danske Spil, hvilket vil sige, at den spilleglade person automatisk deltager i Lotto uge efter uge uden at skulle foretage sig yderligere.

- Når man er Plus-abonnent, kan det godt være, at personen slet ikke ved det endnu. Der er mange, der har deres kuponer til at stå og køre, og måske derfor ikke får det tjekket med det samme, siger pressekonsulent hos Danske Spil, Camilla Riis Cornelius.

Kontakt mellem vinder og Danske Spil sker typisk i løbet af et par dage, og med vinderen fra Holstebro bliver det let, fordi Danske Spil har kontaktoplysningerne på vedkommende.

Personen fra Holstebro ramte ikke syv rigtige i Lotto og førstepræmiepuljen på seks millioner kroner, men var én ud af de to heldige personer, som fik Millionærgarantien, når der hver uge trækkes lod om to gange én million kroner på alle spillede rækker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Ti har søgt skoleleder-stilling

Annonce