x
Annonce
Holstebro

Holstebro Events får ny hovedsponsor

Ildsjælene fra Holstebro Events fortjener alt den støtte de kan få, mener Per Tornvig (tv) fra Proplez Reklame- og webbureau. Formand for Holstebro Events, Kristian Andersen (th) glæder sig over den anerkendelse, der ligger i de lokale sponsorater. Foto: Kasper Leth Hounisen.
Unge ildsjæle fortjener økonomisk støtte, siger direktør for reklame- og webbureau.

Holstebro: - De unge ildsjæle bag Holstebro Events fortjener alt den støtte, de kan få. De er både energiske, fantasifulde og dygtige, og Holstebro har i den grad brug for kulturiværksættere, som også formår at gøre en sympatisk forretning ud af kulturen.

Det siger Per Tornvig, administrerende direktør for Peoplez Reklame- og webbureau, der er blevet ny hovedsponsor for Holstebro Events.

Holstebro Events står blandt andet bag en årlig vinfestival, en ølfestival, en festival for Street Food og den årlige Summer Comedy i Lystanlægget plus det flotte luciaoptog på og ved Storåen op mod jul.

Samlet set tiltrækker arrangementerne arrangeret af Holstebro Events årligt mere end 20.000 gæster.

Formand Kristian Andersen glæder sig over hovedsponsoratet fra Peoplez.

- Det er dejligt, når nogen anerkender vores arbejde og kan se værdien for hele byen i det, vi laver. Det giver utrolig meget energi og drivkraft, siger han i en pressemeddelelse.

For Per Tornvig er det vigtigt, at det ikke kun er topidrætten og topkulturen i byen, der løber med alle sponsorkronerne.

- Vi støtter blandt andet også TTH, Musikteatret og Golfklubben. Men det er vigtigt, at de andre kulturaktører ikke bliver overset, når virksomheder skal vælge at støtte gode lokale formål, siger Per Tornvig.

Udover Peoplez er også Vem Byg og Bjarne Nielsen - Ford hovedsponsorer for Holstebro Events, mens yderligere 21 virksomheder støtter med andre sponsorater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce