Annonce
Kultur

Holstebro: En aften om det uperfekte med Thomas Warberg

Komikeren Thomas Warberg gæster Musikteatret Holstebro med hans nye show "Perfektion, overskud og andre lorteord" 26. oktober. PR Foto

Holstebro: Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt.

Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og vi skal dele det. Folk skal se, at vi har overskud. Men hvorfor?

Det spørger en af tidens skarpeste komikere Thomas Warberg om i sit nye one-man show "Perfektion, overskud og andre lorteord", som kan opleves i Musikteatret Holstebro lørdag 26. oktober.

- I de seneste år har Thomas Warberg lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, timing og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en klasse for sig. Så vi glæder os til en aften med masser af gode grin og god stemning i Musikteatret, siger direktør Anders Jørgensen.

Selv siger Thomas Warberg om sit nyeste show.

- Det sidste show var ret godt, og det her bliver også ret godt.

Den melding har folk i Holstebro åbenbart stolet på, for forestillingen er næsten udsolgt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.

Annonce