Annonce
Kultur

Holstebro: En aften om det uperfekte med Thomas Warberg

Komikeren Thomas Warberg gæster Musikteatret Holstebro med hans nye show "Perfektion, overskud og andre lorteord" 26. oktober. PR Foto

Holstebro: Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt.

Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og vi skal dele det. Folk skal se, at vi har overskud. Men hvorfor?

Det spørger en af tidens skarpeste komikere Thomas Warberg om i sit nye one-man show "Perfektion, overskud og andre lorteord", som kan opleves i Musikteatret Holstebro lørdag 26. oktober.

- I de seneste år har Thomas Warberg lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, timing og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en klasse for sig. Så vi glæder os til en aften med masser af gode grin og god stemning i Musikteatret, siger direktør Anders Jørgensen.

Selv siger Thomas Warberg om sit nyeste show.

- Det sidste show var ret godt, og det her bliver også ret godt.

Den melding har folk i Holstebro åbenbart stolet på, for forestillingen er næsten udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forhåbentlig kun forretten

Efter en vinter med regn, regn og regn - blæst, blæst og blæst. Med oversvømmelser både inde i landet ved vandløbene og ude ved kysterne, er der vist ikke mange, der ikke mener, at klima-debatten er relevant. Det kan vist ikke være på et mere passende tidspunkt, at Klimatorium onsdag kunne holde rejsegilde på Østhavnen i Lemvig. Der kommer forhåbentlig til at ske noget i den bygning, som kan blive rammen om klima-løsninger, så man i Lemvig kan vende klima-udfordringer til en gevinst, hvor der skabes arbejdspladser, økonomi og udvikling ved at være centrum for forskning, der kan give øget befolkningstal og gevinster for det lokale erhvervsliv. Det er selvfølgelig for tidligt at konkludere, om Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand lykkes med denne store satsning. Man er så småt i gang med de første projekter, og når Klimatorium står klar til indvielse i august med klima-topmøde og meget andet, så skal det begynde at vise sig, om det virkelig kan lykkes for en af landets mindste kommuner at blive den store aktør på dette område både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt, som er ambitionsniveauet. Det er etape 1, der onsdag var rejsegilde på. Det er et halvt Klimatorium, som først og fremmest er arbejdsplads for Lemvig Vand & Spildevands medarbejdere samt kommunale medarbejdere med plads til studerende og udviklere fra private firmaer, som kan låne et skrivebord her, mens man er med i samarbejder. Den anden halvdel - etape 2 - er det, der rent fysisk vil gøre Klimatorium til en succes. Men den skal bygges af en privat investor, og det skal være med private virksomheder som lejere. Det er slet ikke på plads endnu, og dermed kan man slå fast, at drømmen om, at håndværkerne bare kunne fortsætte med næste etape efter indvielsen af den første, ikke bliver en realitet. Men forhåbentlig sker det ikke så længe efter. Ikke bare fordi man kan få overstået byggerodet på Østhavnen. Men også fordi det er etape 2, der virkelig skal sætte gang i de private initiativer, som man håber så meget på, og så Klimatorium ikke blot ender som en flot bygning, der er halvt færdig og med halvfærdigt ambitionsniveau. Etape 1 er godt, men forhåbentlig kun forretten.

Annonce