Annonce
Navne

Holstebro-dreng hyrer verdensartister til gymnastikshow

Lærke Poulsen og Tobias Kobborg står bag det nye DGI gymnastikshow. Pressefoto
Det bliver et show i verdensklasse, når DGI International GymShow 2019 gæster Holstebro, lover koreografen bag - som i øvrigt er lokal.
Annonce

Holstebro: Snart løber DGI International GymShow 2019 over gulvene i hele landet, hvor gymnaster og artister fra hele verden optræder med mange forskellige stilarter inden for bevægelse.

Det er Tobias Kobborg fra Holstebro, der sammen med Lærke Poulsen står i spidsen for det store show. Som koreograf har de haft frit valg mellem verdens bedste gymnaster, akrobater, jonglører, dansere og artister, og her kan man naturligvis også finde DGI Verdenshold fra 2016-2017 og 2018-2019.

- Vi har stået over for verdens største slikbutik inden for gymnastik og bevægelse, og vi har kunnet vælge, lige hvad vi ville have, siger Tobias Kobborg.

Den 25-årige Tobias Kobborg glæder sig til at præsentere DGI International GymShow 2019, når showet besøger hans hjemby.

Oplev gymnastik og bevægelse i verdensklasse, når DGI International GymShow 2019 løber af stablen i Gråkjær Arena. PR-foto
Annonce

Kunst og bevægelse

Selv har han dyrket gymnastik fra barnsben og har oplevet meget gennem sporten og fællesskabet. Han er tidligere verdensholdsgymnast fra 2014-2015, og det var her hans veje krydsede med Lærke Poulsen, da de begge rejste med DGI Verdensholdet. Desuden har Tobias og Lærke trænet Repholdet i Holstebro sammen.

Som aktive gymnaster i et utal af shows ved de, hvad publikum vil have.

- Der kommer til at være en helt særlig følelse og stemning, som publikum kommer til at mærke. De kommer nok ikke til at klappe så meget, fordi de bliver helt opslugte af showet, siger Tobias Kobborg.

Koreograferne har taget udgangspunkt i, at bevægelse er en kunstform. Derfor bliver kunsten også omdrejningspunkt for DGI International GymShow 2019, hvor de vil inddrage nye elementer, så bevægelsesformerne og kunsten forbindes.

Showet kommer til Holstebro og kan opleves i Gråkjær Arena den 17. november. Billetter kan købes på billetten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce