Annonce
Holstebro

Holstebro: Besøgsforbud i plejecentre og opholdspladser

Styrelsen for Patoientsikkerhed har fra lørdag indført besøgsforbud på alle kommunale og private plejecentre, aktivitetstilbud tilknyttet plejecentrene samt akut- og midlertidige opholdspladser i Holstebro Kommune. Foto: Frede Stengaard
Styrelsen for Patientsikkerhed lukkede fredag eftermiddag for besøg i alle komunale og private plejecentre
Annonce

Holstebro: Det høje smittetryk og den omfattende smitte blandt minkbesætninger fik sent fredag eftermiddag Styrelsen for Patientsikkerhed til at indføre besøgsforbud på alle kommunale og private plejecentre, aktivitetstilbud tilknyttet plejecentrene samt akut- og midlertidige opholdspladser i Holstebro Kommune.

I praksis betyder det, at besøg kun må ske i kritiske situationer eller af den nærmeste pårørende i beboerens egen lejlighed. Forbuddet omfatter både indendørs og udendørs arealer.

På de plejecentre, hvor der er aktivitetstilbud, vil disse tilbud i samme periode være lukket.

Besøgsforbuddet inkluderer også afdelingerne Akutpladser og Midlertidige Opholdspladser i Center for Sundhed.

- Fra foråret har vi erfaringer med, at besøgsforbud har store konsekvenser for både vores beboere og deres pårørende. Derfor er det rigtig trist, at vi skal indføre det igen. Men vi forstår, at styrelsen tager dette skridt af hensyn til vores borgere, siger social- og sundhedsdirektør Lone Becker Kjærgaard i en pressemeddelelse fra kommunen.

Besøgsforbuddet gælder fra lørdag den 31. oktober og bliver løbende vurderet af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu går det fint i blæst fra sydvest

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce