Annonce
Sport

Hollandsk landsholdsspiller tæt på TTH

Lynn Knippenborg er et varmt emne i TTH Holstebro: Foto: Scanpix

26-årige Lynn Knippenborg er et varmt emne i TTH Holstebro, der jagter en ekstra bagspiller på grund af langtidsskader hos Mathilde Neesgaard og Ilda Kepic.

Holstebro: TTH Holstebros damehold står foran en stor udskiftning frem mod den kommende sæson. En række af de etablerede spillere skifter til andre ligaklubber. Til gengæld siger TTH Holstebro goddag til en flok nye unge talenter.

Det har dog været et alvorligt benspænd mod TTH Holstebro, at to af de bærende bagspillere sidder ude hele efteråret med korsbåndsskader. Det drejer sig om Mathilde Neesgaard og den kommende TTH-spiller Ilda Kepic, der kort efter kontraktunderskrivelsen med TTH ødelagde sit ene korsbånd i en kamp for hendes nuværende klub, Vendsyssel.

Derfor er TTH Holstebro på jagt efter en ekstra bagspiller til den kommende sæson. Valget ser ud til at være faldet på den hollandske playmaker Lynn Knippenborg. Hun er også en del af det succesrige hollandske landshold, hvor hun dog sidder en del på bænken, da hun kæmper med verdensklassespilleren Nycke Groot om spilletiden. Nycke Groot der også har en fortid i TTH.

Direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen, bekræfter interessen i den hollandske landsholdsspiller.

- Hun er bestemt en interessant spiller, som står på vores liste. Det er afgørende, at det hænger sammen med vores økonomi, men vi mærker en fin interesse fra vores sponsorer til at hjælpe os. Jeg håber, at det lykkes at komme i mål, siger John Mikkelsen.

Lynn Knippenborg spiller til dagligt i den tyske klub, Buxtehuder, hvor hun har været siden 2016. Hun har været med til at vinde flere mesterskaber i Holland og har også haft en afstikker til norske Vipers Kristiansand. Hun har også fejret en stor triumf med sin tyske klub, der vandt pokalfinalen i 2017. Playmakeren har spillet 72 landskampe for Holland og er uddannet fysioterapeut.

Hvis Knippenborg kommer til Holstebro, vil det ikke være første gang, TTH Holstebro henter en hollandsk spiller. I foråret 2017 hentede TTH Inger Smits til bagkæden, og hun er også på kontrakt i næste sæson, så der er mulighed for et stærkt hollandsk samarbejde i bagkæden.

Dagbladet har også tidligere skrevet om, at TTH's herrer henter landsholdsspilleren Kay Smits som afløser for Simon Birkefeldt på højrebacken. Kay Smits er lillebror til Inger Smits. Den kontrakt er endnu ikke blevet offentliggjort.

Meget tyder altså på, at der er to hollændere på vej til TTH Holstebro.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

80-årig død efter cigaret-ulykke

Leder For abonnenter

Vi skal huske vores etik

Sociale medier - eller måske rettere sociale platforme - som for eksempel Facebook har gjort det nemt og effektivt for enhver at udgive og sprede information. Det betyder, at et medie som dit lokale dagblad ikke altid er først med det seneste. Det er i dag heller ikke så vigtigt for en avis. Til gengæld er det vigtigere end nogensinde at udvælge, prioritere og guide i den store strøm af information. Mange læsere har måske undret sig over, at vi i tirsdagens avis ikke skrev, hvem der havde sat ild på Humlum Kro. For allerede mandag eftermiddag var det en kendt sag i lokalområdet, hvem der havde gjort det - og ovenikøbet tilstået det. Den information sørgede kroejer Tonny Hedegaard for at sprede, da han på Facebook skrev et længere indlæg om forbrydelsen, tilståelsen og detaljer i sagen. Alt sammen i den bedste mening og med et humanitært afsæt. Hvorfor skriver I det ikke, er vi blevet spurgt. Og svaret er, at vi langt fra skriver alt, hvad vi hører om. Det er yderst sjældent, at vi bringer navne på sigtede i straffesager, og selv når der er faldet dom, er det kun i de grovere sager, at vi skriver navnet på dømte. På den front adskiller medier sig fra den strøm af information - og misinformation - der flyder på for eksempel Facebook. Juridisk er der ikke nødvendigvis noget i vejen for at fortælle, hvem der har tilstået i en straffesag. Men vores etiske retningslinjer afholder os fra at gøre det per automatik. Sådan er det ikke på Facebook. På de sociale medier bliver etikkens bundgrænse defineret af laveste fællesnævner. Når vi i dag fortæller om Tonny Hedegaards udpegning af gerningsmanden, sker det heller ikke uden etiske overvejelser. Med vores journalistik om hans opslag er vi med til at sætte lys på sagen. Når vi alligevel beskæftiger os med det, skyldes det reaktionerne på offentliggørelsen. Opbakningen i lokalområdet og en tilsyneladende tilgivende attitude gør sagen og tilståelsen interessant i bredere forstand. Og det kommer vi til at skrive mere om.

Annonce