Annonce
Sport

Hollandsk landsholdsspiller tæt på TTH

Lynn Knippenborg er et varmt emne i TTH Holstebro: Foto: Scanpix

26-årige Lynn Knippenborg er et varmt emne i TTH Holstebro, der jagter en ekstra bagspiller på grund af langtidsskader hos Mathilde Neesgaard og Ilda Kepic.

Holstebro: TTH Holstebros damehold står foran en stor udskiftning frem mod den kommende sæson. En række af de etablerede spillere skifter til andre ligaklubber. Til gengæld siger TTH Holstebro goddag til en flok nye unge talenter.

Det har dog været et alvorligt benspænd mod TTH Holstebro, at to af de bærende bagspillere sidder ude hele efteråret med korsbåndsskader. Det drejer sig om Mathilde Neesgaard og den kommende TTH-spiller Ilda Kepic, der kort efter kontraktunderskrivelsen med TTH ødelagde sit ene korsbånd i en kamp for hendes nuværende klub, Vendsyssel.

Derfor er TTH Holstebro på jagt efter en ekstra bagspiller til den kommende sæson. Valget ser ud til at være faldet på den hollandske playmaker Lynn Knippenborg. Hun er også en del af det succesrige hollandske landshold, hvor hun dog sidder en del på bænken, da hun kæmper med verdensklassespilleren Nycke Groot om spilletiden. Nycke Groot der også har en fortid i TTH.

Direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen, bekræfter interessen i den hollandske landsholdsspiller.

- Hun er bestemt en interessant spiller, som står på vores liste. Det er afgørende, at det hænger sammen med vores økonomi, men vi mærker en fin interesse fra vores sponsorer til at hjælpe os. Jeg håber, at det lykkes at komme i mål, siger John Mikkelsen.

Lynn Knippenborg spiller til dagligt i den tyske klub, Buxtehuder, hvor hun har været siden 2016. Hun har været med til at vinde flere mesterskaber i Holland og har også haft en afstikker til norske Vipers Kristiansand. Hun har også fejret en stor triumf med sin tyske klub, der vandt pokalfinalen i 2017. Playmakeren har spillet 72 landskampe for Holland og er uddannet fysioterapeut.

Hvis Knippenborg kommer til Holstebro, vil det ikke være første gang, TTH Holstebro henter en hollandsk spiller. I foråret 2017 hentede TTH Inger Smits til bagkæden, og hun er også på kontrakt i næste sæson, så der er mulighed for et stærkt hollandsk samarbejde i bagkæden.

Dagbladet har også tidligere skrevet om, at TTH's herrer henter landsholdsspilleren Kay Smits som afløser for Simon Birkefeldt på højrebacken. Kay Smits er lillebror til Inger Smits. Den kontrakt er endnu ikke blevet offentliggjort.

Meget tyder altså på, at der er to hollændere på vej til TTH Holstebro.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Under valget ville DF og SF  prioritere kernevelfærden - nu vil de have spiralbro til 100 millioner kroner: Intet har ændret sig. Velfærden kommer først

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Frederik kørte en kvinde ned: - Jeg har tænkt meget på, om jeg kunne have gjort noget anderledes

Holstebro For abonnenter

Padel Zone Holstebro står til mere end en fordobling i antallet af baner, og det er Birte glad for: - Jeg har 78 på min liste, som jeg hver uge sender en SMS

Sport

Operation koster Markussen begyndelsen af foråret

Debat

Stilfærdig retræte

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Struer

29-årig dømt for groft overfald på kvinde og røveri: Skal anbringes på institution på ubestemt tid

Kultur For abonnenter

7 ting du måske ikke vidste om den ambitiøse spiralbro: 750 meter lang - og hvor højt er 22 meter lige?

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Erhverv For abonnenter

Helle og Mike udvider med en smørrebrødsforretning: - Det er en drøm, jeg har haft, og så tror jeg også, at Helle var varm på ideen

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Gøring

Holstebro

30-årig blev ramt, da han forsøgte at skyde genvej over togskinnerne: Nu har han skader på ben og ryg

Struer For abonnenter

Sådan ser visionen ud: Jesper glæder sig til at skabe en ny Limfjordshavn sammen med fiskere, spejdere og vinterbadere

Holstebro

Holstebros eneste konsul: Jeg er det, fordi jeg ikke kan lade være

Annonce