Annoncørbetalt indhold

Hold dit møde hos Laugesens Have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du holde et møde som ikke bare kan klares hjemme fra privaten eller på dit eget kontor, så er der gode muligheder at hente ved at holde møde udenfor eget hjem eller imellem dine egne mapper og papir på kontoret, når du bor i eller omkring Holstebro.

Er du på udkig efter mødelokaler ved Holstebro, så bør du se nærmere på Laugesens Have. Her er der mulighed for at holde møde hvad enten der er tale om møde for 8 deltagere eller 100 deltagere og der er endvidere også mulighed for at lave en hel konference over flere dage, hvis indholdet på dagsordenen ikke kan klares indenfor samme dag.

Annonce

Hos Laugesens Have kan dine mødedeltagere overnatte og der er fine faciliteter i forhold til måde teambuilding og andet socialt, hvis dette også ville give mening for dig. Der er desuden et godt køkken tilknyttet til stedet og så er det ej at forglemme, at der er gratis parkering på stedet.


Hold pause i naturen

Laugesens Have dækker over mange ting, fordi både det indendørs og det udendørs område der er at finde her, er godt dækket ind med alt hvad hjertet begærer. Naturen er f.eks. skøn og giver anledning til at kunne koble af imellem de møder der måske kan trække et par tænder ud i løbet af dagen indendørs.

Selve haven er godt besøgt af folk udefra og har været et sted hvor folk har kunne komme forbi igennem flere år. Der ligger en spændende historie bag tilblivelsen for dette sted som du desuden kan læse mere om på deres hjemmeside og det i sig selv være inspirerende for enhver.


Send en uforpligtende forespørgsel

Er det egentlig bare et kort møde du har brug for at afholde, så er Laugesens Have lige så oplagt et sted at vælge som hvis det skulle være over flere dage du havde brug for lokaler og de faciliteter der er at finde her. Med gode mødelokaler i forskellige størrelser, kan du roligt invitere en flok mødedeltagere til at komme og du kan afholde mødet først på dagen eller sent på dagen, alt efter hvad der passer bedst for dig.

Hvis du gerne vil forhøre om dine muligheder for at booke lokaler på et bestemt tidspunkt, så kan du via. hjemmesiden, finde en formular som du kan udfylde og herved sender du en forespørgsel afsted, der selvfølgelig ikke er bindende. Det er ikke helt skørt at være nysgerrig på denne løsning, for det koster dig ingenting hvis du bare skal have stillet din nysgerrighed.


Ryst mødedeltagerne sammen med gode sociale aktiviteter

Der er mange der bruger stedet som mulighed for at lave en teambuilding. Det kan f.eks. være en arbejdsgiver der ønsker at de ansatte bliver rystet lidt sammen, fordi at det er bevist at ansatte der har det godt med sine kollegaer og er på et plan som en slags venner yder meget bedre i arbejdstiden og øger glæden ved at skulle afsted på arbejde hver dag.

Laugesens Have har god erfaring med teambuildings og med det fantastiske udendørsområde der stykker op mod bygningerne, er alt lige ved hånden. Dette udendørsareal rummer desuden meget mere end blot et område med mulighed for teambuilding. Er der nogle af de mere aktive sjæle med til møde eller konference kan den gode Mountainbikebane eller de fine stier til gåture også skabe enorm glæde.

Det er ikke kun udendørs at der kan rystes sammen, men også indendørs er der faciliteter der indbyder til social omgang som f.eks. opholdsrummet der rigtig kan skabe hygge og god stemning mellem deltagerne. Der er mange muligheder for at skabe en god konference eller et godt møde, når du vælger at benytte dig af Laugesens Haves faciliteter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.