Annonce
Erhverv

Historisk godt regnskab: Køkkenfirma er nu medlem af milliardklubben

TCM Group leverer igen et regnskab med rekord på omsætningen og et overskud på 142 millioner kroner før skat. Foto: Morten Stricker
2019 blev året, hvor køkkenproducenten TCM Group rundede en milepæl ved at passere en milliard kroner i omsætning. Overskuddet blev på 142 millioner kroner før skat.
Annonce

Holstebro: Onsdag morgen blev der skrevet historie på Skautrupvej i Tvis, da køkkenvirksomheden TCM Group afleverede årsregnskabet for 2019.

For første gang kom omsætningen over en milliard kroner. Omsætningen for 2019 blev på 1,006 milliard kroner, hvilket er en vækst på godt 100 millioner kroner i forhold til 2018. Overskuddet før skat steg også til 142 millioner kroner mod 132 millioner kroner for et år siden.

- Vi er utrolig stolte over resultatet. Det er en stor milesten, vi har passeret. Vi er meget tilfredse med en vækst på 12 procent, og vi forventer, at den fortsætter i 2020, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen.

Men det bliver ikke med Ole Lund Andersen for bordenden i fremtiden. Han har valgt at fratræde sin stilling for i fremtiden at koncentrere sig om bestyrelsesarbejde.

- Det har længe været min drøm, selv om det bliver vemodigt at forlade TCM Group. Sammen med rigtig gode kolleger har vi været på en fantastisk rejse, siger Ole Lund Andersen.

Afløseren er allerede udpeget. Den nye administrerende direktør bliver Torben Paulin, der kommer fra en stilling som CEO/bestyrelsesformand for lampevirksomheden Frandsen Group.

Med en omsætning på over en milliard kroner er TCM Group en af de nu fire virksomheder i Holstebro Kommune, der kan præstere en omsætning over en milliard kroner Den største virksomhed er Faerch Group, der i 2018 havde 2,6 milliarder kroner i omsætning. Derefter kommer møbelfabrikanten Actona Company, der i det seneste regnskab har en omsætning på 1,9 milliarder kroner. Sidste medlem af milliardklubben er Valdemar Birns holdingseskab, der dækker alle aktiviteterne i koncernen.

Køkkenproducenten TCM Group rundede i 2019 en omsætning på en milliard kroner. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce