Annonce
Holstebro Håndbold

HH-spiller stopper før tid på grund af corona-restriktioner

Pia Tomine Gundersen (i midten) er stoppet i Holstebro Håndbold og er vendt hjem til Norge. Foto: Morten Stricker
Holstebro Håndbold har vinket farvel til fløjspilleren Pia Tomine Gundersen, som kom til klubben forud for denne sæson. Hun nåede at være i klubben et halvt år og siger nu farvel på grund af corona-restriktionerne.
Annonce

Holstebro: Det kan være svært som ung spiller at komme til et nyt land, på et helt nyt håndboldhold og få hverdagen til at fungere langt væk fra venner og familie.

Det kan især være svært, når man på grund af corona-restriktionerne ikke må få besøg af sine nærmeste eller besøge dem hjemme i Norge uden at skulle i karantæne i 14 dage.

Det har Pia Tomine Gundersen måtte sande, og hun har derfor valgt helt at stoppe i Holstebro Håndbold.

- Hun har haft meget hjemve, fordi familien ikke har kunne besøge hende og omvendt. Det er det, som har været udslagsgivende, og det er vi kede af som klub, for vi har været glade for hende. Men vi vil selvfølgelig heller ikke stå i vejen, siger direktør i Holstebro Håndbold, Bjarne Jakobsen.

Den 20-årige højrefløj kom til klubben forud for denne sæson efter hun havde vist lovende takter i Norge, og fordi cheftræner Pether Krautmeyer havde et stort kendskab til hende og familien.

Annonce

Ingen erstatning

Pia Tomine Gundersen har haft sidste arbejdsdag hos Holstebro Håndbold, og hun er blevet i Norge efter spillerne i sidste uge havde ferie.


Det er som udgangspunkt ikke noget, som vi kigger på til denne sæson. Vi har Sofie (Østergaard, red) på den plads, og hvis vi kommer i knibe kan en højreback godt vikariere.

Bjarne Jakobsen om en mulig erstatning.


Det er en beslutning, som ifølge direktøren er taget af menneskelige hensyn og ikke af sportslige, men rent sportsligt efterlader det et hul på højrefløj, hvor Sofie Østergaard er den eneste tilbageværende.

Det er dog tvivlsomt, at den plads på holdkortet bliver udfyldt lige foreløbigt.

- Det er som udgangspunkt ikke noget, vi kigger på til denne sæson. Vi har Sofie (Østergaard, red) på den plads, og hvis vi kommer i knibe kan en højreback godt vikariere, men det er noget, vi nok kommer til at kigge på til næste sæson, siger Bjarne Jakobsen.

Pia Tomine Gundersen nåede at notere sig for fem mål på 11 forsøg i Holstebro-trøjen.

Næste gang Holstebro Håndbold skal i kampaktion er 30. december, hvor holdet på udebane møder Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Kommunen tilbyder lyntest til ansatte

Struer

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Struer har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

Annonce