Annonce
Sport

Holstebro-spiller er ramt af corona: Det har været en rigtig mærkelig uge

Jenny Carlson er i et kapløb med tiden om at blive klar til sæsonens sidste kamp, efter hun har fået konstateret coronavirus. Foto. Johnny Pedersen
Sidste uge startede med en af karrierens største oplevelser med landsholdet, men sluttede med en positiv coronatest og isolation for Jenny Carlson, som blev tvunget til at se weekendens ærgerlige nederlag mod Skanderborg på en computerskærm.

Holstebro: Planen var sådan set klar.

Jenny Carlson, som har været en af de absolut største profiler for Holstebro Håndbold i denne sæson, skulle spille to kvalifikationskampe med landsholdet, og så skulle hun hjem for at hjælpe Holstebro til en førsteplads i puljen.

Men da hun havde været i aktion forrige lørdag med i Ukraine med det svenske landshold, som hun for nyligt fik debut for, blev de planer pludseligt ændret. Hun blev isoleret, fordi der blev konstateret smitte i den svenske landsholdslejr.

Annonce

Først hos kæresten i Malmø, som allerede havde været smittet og senere i Holstebro, hvor hun blot lige skulle have endnu en negativ test fredag, efter de to hun havde taget, inden hun kunne komme i aktion til lørdagens kamp

- Der testede jeg så positiv, så det har virkelig været en mærkelig uge. Det var en kæmpe oplevelse med kampene, men så kom der jo en masse uvished og isolation, og det har været nogle lange dage, fortæller Jenny Carlson.


Når man gerne vil hjælpe, er det jo frustrerende at sidde udenfor.

Jenny Carlson, Holstebro Håndbold


Hun kan godt mærke, at hun ikke er på toppen, men det er ikke fordi, at virussen helt har trukket tæppet væk under hende.

- Jeg har det okay. Det føles mest af alt som en mild influenza, lød det fra Jenny Carlson tirsdag eftermiddag.

Rigtigt svært

Hun var derfor tvunget til at se kampen mod Skanderborg hjemme foran skærmen, og det var ikke let at se holdkammeraterne smide en stor føring i et opgør, som skulle vindes.

- Det var rigtigt svært at sidde og kigge på, for jeg har været vant til at spille mange minutter, og når man gerne vil hjælpe, er det jo frustrerende at sidde udenfor, siger Jenny Carlson.

Hun ved endnu ikke, om hun kan komme i spil til lørdagens kamp mod Ajax København, som er den sidste ligakamp for Holstebro Håndbold i denne sæson.

- Det kræver, at jeg er symptomfri i 48 timer, og der er jo ingen tvivl om, at jeg rigtig gerne vil spille. Samtidigt tager vi selvfølgelig heller ingen chancer med andres sikkerhed, understreger den svenske playmaker.

Holstebro Håndbold får besøg af puljevinderne fra Ajax København i Gråkjær Arena lørdag klokken 14.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce