Annonce
Lemvig

Herlig aftensejlads på lang bane

Annonce

Lemvig: Tirsdag aften blev den syvende af i alt ni aftenkapsejladser om klubmesterskabet for kølbåde i Lemvig Sejlklub afviklet.

Vinden var 8-10 m/s fra nordvest. 1. løb sejlede en 5,2 sømil lang bane, medens de øvrige løb sejlede en 9,2 sømil bane med sædvanlig start ved klubhuset og foran for tværs til gul bøje ved badebroen og herfra agten for tværs til Follup Odde, hvorfra der var et langt kryds til sydkosten ved Sælhundeholmløb og læns tilbage til Follup Odde, foran for tværs til gul bøje ved badebroen og agten for tværs i mål.

Der deltog 14 både med knap 50 sejlere ,og efter sejladsen var der som sædvanligt fællesspisning i klubhuset.

Vinder af 1. løb med to både blev Marianne Kier i Sally.

Vinder af 2. løb blev Knud Kristian Wrist i Grace.

Vinder af 3. løb med to både blev Bent Kallerup i Rosie.

Vinder af 4. løb med fire både blev Peder Kallerup i Marie.

Vinder af 5. løb med fire både blev Søren Bruun i Bugaboo.

Vinder af 6. løb blev Allan Holck i Finn Holcker.

I den samlede stilling føres 1. løb af Eivind Triel med 7 point, 2. løb føres af Knud Kristian Wrist med 5 point, 3. løb føres af Bent Kallerup med 5 point, 4. løb føres af Peder Kallerup med 5 point og 5. løb føres af Søren Bruun med 5 point.

På lørdag sejles den årlige Afslutter i forbindelse med Krabbefestivallen. Starten går for den mindste båd kl. 9:30 ved klubhuset. Bådene startes herefter i forhold til deres måltal og første båd i mål er vinder. Mållinien bliver lige udenfor Lemvig Havn og bådene forventes i mål mellem kl. 14 og 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce