Navne For abonnenter

Her skal der laves EKTE brasserie-mad

Dette vinskab er en nyhed - i hvert fald her i området. Gæsterne (enten i restauranten eller på hotellet) kan købe et kort, som de kan bruge til vinskabet. Her kan de så med kortet købe 3, 6 eller 12 cl af en eller flere af vinene. Man kan altså lave sin egen lille vinsmagning for at finde ud af, hvilken man foretrækker. Foto: Johan Gadegaard

Køkkenchef på den nye restaurant EKTE, Réne Andersen, ved godt, hvordan man laver velsmagende brasserie-retter. Senest har han været køkkenchef på skihoteller i Val d'Isere og Alpe d'Huez i Frankrig.

0/0
Annonce
Portræt

Det kræver et ganske særligt tillids-forhold

Navne

Hjulene ruller på Rydhave: tidligere ligaprofil og cykelrytter bliver lærer

Navne

Studerende sætter fokus på Giacomettis Maren

Navne For abonnenter

Og vinderen er …"en fremragende arkæolog"

Navne For abonnenter

Pølsevognens ukronede dronning: Jeg er en rigtig fiskepige

Navne

Amels vej fra fleksjob til fuldtidsjob

Navne

Overrasket formand: hædret for sin indsats som formand i plejehjemmets vennekreds

Annonce