Annonce
Struer

Her kunne alle nu både se og høre, hvad han kan

Frederick Rickmann fik torsdag eftermiddag lejlighed til at præsentere sine højttalere fra virksomheden Steenssens i lytterummet i Sound Hub Denmark i Struer, hvor han nu får sin base for både udviklling og produktion. Foto: Frede Stengaard
Stifteren af højttalervirksomheden Steenssen, Frederick Rickmann, flytter både udvikling og produktion fra Asien til Struer, og i går blev det markeret med åbent hus for alle, der kunne tænke sig at få indblik i, hvad det er, han kan levere

Struer: Interessen var stor, da stifteren af højttalervirksomheden Steenssen, Frederick Rickmann, torsdag eftermiddag inviterede til åbent hus på sin nye base i Struer, hvor han har indledt et samarbejde med virksomheder som både Printtronic og Alu Parts om udvikling og produktion af sine højttalere.

Et samarbejde, som blev etableret, da Frederick Rickmann blev en del af iværksættermiljøet i det nye Sound Hub, hvor han var med på det første hold af virksomheder fra hele Europa, der gennemførte et såkaldt accellerator-forløb for at få hjælp til både udvikling og produktion.

- Det er jo helt fantastisk, at vi inden for en afstand på 1,9 kilometer i Struer finder så mange virksomheder, der er både fleksible og i stand til at hjælpe os videre, sagde Frederick Rickmann om baggrunden for, at han nu har valgt at flytte sin produktion til Struer.

Derefter kunne alle både se og høre, hvad han kan levere af vellyd til tv.

Inde i lytterummet kunne han forklare, hvordan hans højttalere er designet og bygget op, så de fungerer bedst, hvis de bliver placeret, så både møbler og væggene bag familiens tv kommer til at spille med.

- Men de kan også hænge på væggen, og de er designet og bygget op, så de også kan fungere som familiens centrale lydanlæg, der kan afspille alt fra både telefoner, og hvad man ellers har, der kan afspille lyden via bluetooth, forklarede Frederick Rickmann, og hans målsætning har fra starten været at få den gode lyd tilbage til stuerne.

- Det har jo været et paradoks, at de forskellige streamingtjenester har investeret store beløb i at gøre lyden bedre, samtidig med at den er blevet dårligere og dårligere ude i hjemmene, efterhånden som alle tv er blevet smallere og smallere, så der bare ikke har været plads til, at lyden kunne følge med, konstaterer han.

- Så vi leverer hifi, uden at det bliver i den nørdede og meget dyre ende af spektret. De billigste modeller, vi har, koster lidt under 4000 kroner, og de dyreste lidt under 11.000 kroner. Så det skulle være en udgift, der skulle være til at bære for de fleste, og i dag sælger vi så også, alt hvad I kunne ønske jer til rene Struer-priser, sagde han i sit oplæg, inden alle dagens gæster fik mulighed for at få et mere indgående indblik i, hvad det er, han kan levere.

Det er jo helt fantastisk, at vi inden for en afstand på 1,9 kilometer i Struer finder så mange virksomheder, der er både fleksible og i stand til at hjælpe os videre.

Frederick Rickmann, stifter og direktør, højttalervirksomheden Steenssen

Interessen var stor for produkterne fra Steenssens. Foto: Frede Stengaard
Frederick Rickmann i lytterummet og klar til at skrue op for lyden. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce