Annonce
Erhverv

Her får du podcastredaktørens anbefalinger

Signe Vestergaard Bansø, podcastredaktør hos Avisen Danmark, giver dig her sine bedste tips til, hvad du skal høre på podcast.

Lytter du også til podcasts hos Jysk Fynske Medier? Det gør stadig flere abonnenter, viser en ny undersøgelse. Hver dag udkommer en podcast til dig som abonnent, og her er redaktørens anbefalinger til, hvad du skal høre:

1 Podcasten Danmark

 41-arige Charlotte Boeegh er hovedperson i "Podcasten Danmark" , hvor hun fortæller, hvordan 10 års arbejde i psykiatrien i Vejle Kommune har efterladet hende med PTSD og en ødelagt hånd. Hør hendes historie og få større viden om de ansattes vilkår på landets psykiatriske afdelinger i "Podcasten Danmark". 

Her får du indsigt i en særligt udvalgt historie fra Avisen Danmark. Vi leverer essensen af de artikler, som du måske ikke har nået at læse helt i avisen. Senest kan du høre om omfattende fusk og lovbrud blandt fiskere. Eller måske du vil høre om Charlotte, som efter 10 års ansættelse i psykiatrien og flere overfald fra indlagte, nu står tilbage med PTSD og en ødelagt hånd. Det er stærke lyt, som jeg vil anbefale til dig. Den er her.

2 Adapter

Bliv klædt på til at udvælge den teknologi, som kan give mening for dig i podcasten "Adapter". Hør den  ved at trykke på linket herunder eller i din foretrukne podcastapp.

Her bliver jeg klædt på til at gå ombord i den teknologi, som allerede eksisterer. Men som jeg ikke har orket at sætte mig ind i endnu. Emilie og Janus har senest gjort hele arbejdet med at undersøge og afprøve Smartwatches på mine vegne. Og tak for det. Nu bliver det meget nemmere at købe og bruge sådan et. Vil du også skyde genvej, når det kommer til at få viden om den teknologi, som vi kan bruge nu og her, så skal du høre "Adapter".

3 Gangbar

Vært Tommy Byrne taler med en særligt interessant person, mens de går tur i podcasten "Gangbar". Hør de fine samtaler.

Podcasten "Gangbar" har på rekordtid vunder lytternes hjerter. Rigtig mange er med på vært Tommy Byrnes gåture. Og jeg kan se, at de bliver ved med at lytte længe til podcasten. Jeg kan godt forstå dem. Tommy har nogle virkelig interessante samtaler i podcasten. Senest med tidligere narkobetjent Rene. Derfor anbefaler jeg "Gangbar" til dig.

4 Skiftet

Flemming Møldrup er vært på podcasten "Skiftet", som handler om de store skift i livet.

Podcasten "Skiftet" handler om de store skift i livet. Både de gode, og dem som kan give ondt i maven. Men som vi også lærer enormt meget af. Vært Flemming Møldrup, kendt fra DR1 programmet "Kender Du Typen", taler med personer, som har oplevet store skift i deres liv. For eksempel Kristian Jensen fra Venstre, som stod til at blive partiets formand men aldrig blev det.

I podcasten fra Heartbeats bliver jeg inspireret til, hvordan jeg skal klare store skift i mit eget liv. Derfor anbefaler jeg "Skiftet" til dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce