Annonce
Struer

Her er SF's nye spidskandidat: - Det betyder alt

SF's nye spidskandidat - Anne Kirstine Bøge Petersen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
SF's mangeårige byrådsmedlem, Grethe Hestbech genopstiller ikke ved næste kommunalvalg - ny spidskandidat er Anne Kirstine Bøge Petersen

Struer: SF i Struer valgte mandag ved partiets generalforsamling, at det er Anne Kirstine Bøge Petersen, der skal satses på ved kommunalvalget i 2021.

Grethe Hestbech, der lige nu er sygemeldt, men regner med at vende tilbage til byrådsarbejdet 1. marts, genopstiller ikke til byrådet i Struer ved det kommende valg og har været med til at pege på Anne Kirstine Bøge Petersen som ny spidskandidat.

Og det var da også, da Anne Kirstine Bøge Petersen tilbage i januar fik at vide, at Grethe Hestbech ikke genopstiller, hun begyndte at tænke.

- Jeg tænkte, at SF i Struer skal blive ved med at bestå, og om jeg kunne være med til det, fortæller Anne Kirstine Bøge Petersen, som var eneste kandidat til spidskandidatposten, som hun nu indtager med fuld opbakning fra baglandet.

- Det betyder alt, og det betyder, at jeg vil lægge mig i selen. Det forpligter, siger SF'eren, som i resten af denne byrådsperiode kommer til at arbejde sammen med Grethe Hestbech i byrådet, hvor SF har to pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce