Struer

Opdateret: På falderebet til sommerferien - Her er Parkskolens nye leder

Det er nu lykkedes at finde en ny leder til Parkskolen i Struer. Arkivfoto: Jørn Deleuran
På falderebet til sommerferien kan Struer Kommune nu melde ud, hvem der bliver ny, permanent leder af en af byens to store skoler.

Struer: Det er nu på plads, hvem der efter sommerferien skal være skoleleder på Parkskolen i Struer.

Siden 1. februar har Bente Larsson, som er udlånt fra Limfjordsskolen, hvor hun var viceskoleleder, været konstitueret skoleleder på Parkskolen.

Nu bliver hun det også permanent, fortæller Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for skole og dagtilbud i Struer Kommune.

- Det var et enigt ansættelsesudvalg, som pegede på Bente Larsson, fortæller centerchefen, der måtte slå stillingen op to gange, før den helt rigtige kandidat meldte sig på banen.

Her anden gang var der i alt ni ansøgere - alle velkvalificerede ifølge Jeanette Enevoldsen.

- Med Bente får vi en skoleleder, hvor vi ved, at skolen er i sikre hænder, lyder det fra centerchefen.

Den nye leder kommer da også med i alt 14 års erfaring som viceskoleleder, og hun er ifølge Jeanette Enevoldsen stærk, når det kommer til drift af en skole, og så har hun også været med til sammenlægningen af Østre Skole og Gimsing Skole, hvilket borger for evner inden for udvikling.

Jeg har været lånt ud for at drifte herude og derfor ikke været i gang med en masse nytænkning. Det har ikke været mit job, men nu er muligheden der også for at se mere fremad.

Bente Larsson, ny skoleleder, Parkskolen

To stærke ledere

- Jeg tænker, at vi nu har to stærke skoleledere i Struer by, og at der kommer til at være et godt samarbejde mellem de to skoler, siger Jeanette Enevoldsen.

Centerchefen glæder sig også over at kunne give denne besked inden sommerferien, for der venter efter sommerferien blandt andet en del arbejde i forhold til Struer Kommunes nye helhedsplan for 0-18 års-området.

En, der også kunne glæde sig tirsdag, var den nyudnævnte skoleleder, Bente Larsson.

- Det lyder måske lidt gammeldags, men jeg vil gøre mit yderste for at være en ordentlig skoleleder, der sætter sig ind i tingene. Jeg vil gøre mit bedste for at være tilgængelig for børn, forældre og medarbejdere, siger hun og tilføjer:

- Jeg har været lånt ud for at drifte herude og derfor ikke været i gang med en masse nytænkning. Det har ikke været mit job, men nu er muligheden der også for at se mere fremad. Nu kommer der en fælles fremtid for os, så nu skal der evalueres og udvikles på en anden måde.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Efter ulvedrab på kvie: Ung ejer vil nu sætte vogteræsel ind som forsvar

112

Kørte bil - var påvirket af kokain og hash

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

Holstebro

Nathasja bruger en uge på hestevognsferie: - Der er virkelig meget hygge

Kultur

Nikolaj Stokholm tester igen på Høloftet

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Annonce