Annonce
Ulfborg/Vemb

Henning og Marianne åbner ny restaurant i Thorsminde

Skiltet ved Thorsminde Kro er ikke blevet lavet om endnu. Men det bliver det før åbningen den 18. april. For fremover bliver det "Restaurant Vestkysten", der kommer til at stå på facaden. Det nye forpagterpar Henning Juncker og Marianne Kastberg Nielsen føler sig taget godt imod af de lokale og glæder sig til at byde velkommen i de nyrenoverede omgivelser. Foto: Jan Briks
De tror på det - de to nye forpagtere af restaurant-delen af Thorsminde Kro, der fremover skifter navn til Restaurant Vestkysten.

Thorsminde: For første gang siden 2016 bliver der nu igen langet mad over disken på Rønnevej 2 i Thorsminde. Anja Julie og Søren Adsersen overtog kroen i 2015, der dengang havde stået tom i over fire år. Kort tid efter måtte de lukke ned på grund af Sørens helbred, og parret begyndte at lede efter en forpagter. Det lykkedes i efteråret 2017, hvor Lene Hermann overtog krostuen, der kørte videre som udskænkningssted.

Men nu har maden fundet vej til køkkenet igen. For et nyt forpagterpar har fået nøglerne til kroens restaurant, mens Lene Hermann er rykket over i bygningens gamle krostue.

Det er 52-årige Henning Juncker og 39-årige Marianne Kastberg Nielsen, der har overtaget forpagterrollen på restauranten, som åbner torsdag den 18. april:

- Vi har været i gang med at renovere siden 1. april, hvor vi fik nøglerne. Der er blevet lavet nye vægge i køkkenet, lavet nyt gulv, der skal bygges terrasse og så skal vi have lavet en puslesplads indenfor også, siger Henning Juncker, mens han står med parrets otte måneder gamle søn på armen.

Det er ikke nyt for parret, der bor i Ramme, at arbejde sammen. Henning har haft arbejde som kok på Vilhelmsborg kro, hvor Marianne var tjener samme sted.

- Og så har vi haft restaurant Vestkysten i Lemvig også, som blev lukket på grund af sygdom, sier Marianne Kastberg Nielsen, der glæder sig til at byde gæsterne velkomne på torsdag i de nye omgivelser.

Hennings mellemste søn, Kevin, hjælper desuden til i køkkenet.

- Så det er et rigtigt familieprojekt, siger Marianne Kastberg Nielsen, der håber, at restaurantprojektet med tiden kan gå i arv.

Skal lige i gang

Parret kender Anja Julie og Søren Adsersen privat, og er kommet ad flere omgange - og år - på restauranten i Thorsminde.

- Så vi har snakket om det i nogle år at overtage det herude, det er bare aldrig blevet til noget. Men så tænkte vi, nu skal det være, siger Henning Juncker.

Når det nye Restaurant Veskysten, som spisestedet kommer til at hedde, åbner torsdag, bliver det med åbent torsdag til søndag i hver uge, indtil højsæsonen begynder, hvor restauranten har åbnet alle dage. Og parret har store forventninger:

- Jeg tror det kan blive en kæmpe succes, og jeg tror, at det koncept, vi kommer med, er det helt rigtige. For det er et sted, som det her, der mangler herude. Et sted med de gammeldags store wienerschnitzler og Angus-steaks og en rigtig opbagt sovs, siger han, før Marianne indskyder, at også smørrebrød og lakse-lagkager er nogle af de specialiteter, som man håber, restauranten vil blive kendt på.

Men selvom forventningerne på lang sigt er store, så forventer parret ikke den store omsætning i den første sæson:

- Vi skal jo lige igang, siger Henning Juncker.

Annonce
Holstebro

Der har allerede været rift om boliger, selvom de først står klar til sommer: Vi fik en telefonstorm

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Parkinsons-ramte Gunner må selv betale sin genoptræning - flytter han over kommunegrænsen, er den gratis

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Det er muligt, at vi ikke har brug for en læge, men vi ringer ikke til lægevagten uden grund

Erhverv

Ledigheden er helt i bund: - Jeg kan ikke huske, at der har været så få uden arbejde

Kultur

Hvorfor er det 'kun' kvinder, der benytter biblioteket?

Erhverv

Lundme i knibe: Da kvinden i hans liv flyttede ind, fulgte katten med

Sport For abonnenter

Superligadrømmen er blevet til en divisionsdrøm i barndomsklubben

Erhverv

Messepris til vestjysk maskinhandler: Nu kan teleskoplæsseren køre på el

Navne

Ny festival: - Jazz er jo også at skylle en whisky ned, mens man hygger sig med musikken

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Sport For abonnenter

Minut for minut: To mål af Mirsad sikrede HB alle tre point i Fuglebakken

Kultur For abonnenter

Iben fra Tjørnevej har hovedrolle i ny Netflix-serie, der vises i over 190 lande: - Jeg kan ikke huske den casting, der sikrede mig rollen

Leder For abonnenter

De tomme lægebiler er en pinlig historie for regionen

Annonce