Annonce
Holstebro

Hemmelige områder i Udkantsdanmark skal afsløres

VisitUdkantsDanmark.dk leder efter lokale, der vil afsløre, hvor de hemmelige og særlige oplevelser er i området. PR: VisitUdkantsDanmark
VisitUdkantsDanmark.dk vil gennem sommeren guide danskerne rundt i deres eget land til små, hemmelige områder, som de hidtil ikke anede eksisterede.

Holstebro: De fleste kender følelsen af at have opdaget en lille perle, som alle de andre turister ikke havde opdaget på ferien.

Det kan være en lille lokal restaurant nede i en sidegade, vingården som en af de lokale viste eller et tilfældigt møde med en lokal, som guidede én hen til et smukt naturområde.

Det er de oplevelser, som VisitUdkantsDanmark.dk skal give danskerne, når de i år skal holde ferie herhjemme i Danmark, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce

Eftersom de bedste til at finde et lokalområdes perler naturligvis er de lokale, er jagten nu gået ind på at finde borgere, som vil afsløre deres områdes mest interessante steder.

Der er allerede indsendt spots fra Holstebro-området. Vandreture ved Flyndersø eller et besøg på Lystbækgård er nogle af buddene.

Hylder ildsjæle

Kampagnen er igangsat af det danske brændstofselskab, Go’on, som i flere år har hyldet lokale ildsjæle i en årlig konkurrence.

En af kandidaterne, som er med i kapløbet om at blive Årets Lokale Ildsjæl 2020, er Kai Bredholt fra Idom-Råsted.

I indstillingen af Kai Bredholt står der blandt andet:

"Som en spruttende vulkan udspyr hans krøllede hjerne skøre og skæve ideer, som har gjort det umådelig meget sjovere at være borger i landsbyen Idom-Råsted i særdeleshed og Holstebro Kommune i almindelighed. Han er ophavsmanden til Idom Biennalen, der afholdes hvert andet år, hvor han - med hjælp fra landsbysamfundets landmænd og lån af 100 tons halm - bygger et halm-Colosseum."

Man kan stemme på Kai Bredholt frem til den 31. juli via hjemmesiden: støtdelokale.nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Holstebro

Stak af med møntsamling

Annonce