Annonce
TTH Damer

Helt på toppen: Tidligere TTH-stjerne får let ved at få underskrevet karakterbogen

Sandra Toft var den store helt, da Danmark vandt over Frankrig. Foto: Bo Amstrup Ritzau/Scanpix
Den tidligere TTH Holstebro-profil Sandra Toft var den helt store danske helt, da de franske verdensmestre blev slået ud af VM fredag eftermiddag i kvindehåndbold.
Annonce

Japan: Det bliver svært for den danske målvogter Sandra Toft at få fat i lørdagens danske aviser, da hun forbereder sig i Japan til mellemrunden ved VM.

Men det vil helt sikkert være en god idé for hende at sende venner og familie i kiosken for at købe dagens aviser.

Det er lutter behagelig læsning for den danske målmand, der nærmede sig en redningsprocent på 50.

For den mangeårige TTH-keeper, der nu spiller i franske Brest, vælter sig i topkarakterer efter fredagens altafgørende sejr over den verdensmestrene fra Frankrig.

Sandra Toft var sammen med Kristina "Mulle" Kristiansen de helt afgørende spillere i TTH Holstebros fremmarch på damesiden i årene 2007 til 2014/15. I den periode scorede Toft også mange topkarakterer.

Men det bliver svært at overgå fredagens karakterer.

Morgenavisen Jyllands-Posten giver Sandra Toft 10 på en skala, der maksimalt går til 10. Politiken bruger 12-skalaen, og her rammer hun igen loftet. Det samme er tilfældet i Dagbladet og de øvrige Jysk Fynske Mediers udgivelser, hvor hun også henter et sikkert 12-tal.

I bare begejstring går TV 2 Sportens ekspert Bent Nyegaard skridtet videre. Sandra Toft får lov at sprænge den normale 1-6-trins skala med et syv tal.

Dagen derpå er der også mange roser til landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der i 2015 forlod jobbet som herretræner i TTH til fordel for landstrænerjobbet på kvindesiden.

Søndag spiller Danmark mod Norge. Det kan blive svært at hente en dansk semifinaleplads, men den store ambition for Sandra Toft er at slutte blandt de syv bedste hold og dermed adgang til OL-kvalifikationen. Under VM er Sandra Toft i tæt dialog med målmandstræner Michael Bruun, som hun også kender fra de mange år i TTH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce