Struer

Helledie-ægtepar i spidsen for campingplads

Dorthe og Ulrich Helledie søgte stillingen på campingpladsen i Nærum, fordi de gerne vil tættere på Københavnsområdet, hvor to af deres fire børn bor. Foto: Torben Brandt, DCU
Dorthe og Ulrich Helledie fra Struer er blevet lejrchefer for DCU-campingpladsen i Nærum nord for København. De har stadig deres hus med selskabslokalet Værkstedet i Struer.

Struer/Nærum: Dorthe og Ulrich Helledie fra Struer har siden 1. maj været lejrchefer for DCU-campingpladsen i Nærum nord for København.

Ulrich Helledie henviser til den artikel, der har været bragt i Danmark Camping Unions blad og på DCU's hjemmeside.

- Vi søgte stillingen og fik den, og så vil jeg ellers bare henvise til den artikel, der allerede har været bragt om os, siger Ulrich Helledie, der samtidig oplyser, at ægteparret stadig har deres hus i Struer - det er også her, man finder selskabslokalet Værkstedet, som blandt andet Struer Jazzklub har brugt til nogle af sine koncerter.

Dorthe og Ulrich Helledie fortæller til DCU-bladet, at parret gerne vil tættere på hovedstaden, da to af deres fire voksne børn har bosat sig i Københavnsområdet. Desuden har de både venner og anden familie i København.

De seneste to år har Dorthe og Ulrich Helledie sammen brugt vinteren på at give gæsterne de bedst tænkelige ferieoplevelser som værtspar på nogle af Thinggaards skihoteller i Østrig, og det er ikke mindst erfaringerne derfra, de to nu vil forsøge at videreføre til campingpladsen i Nærum.

Der oplyses endvidere, at Dorthe Helledie har arbejdet som klinikassistent i Struers kommunale tandpleje siden 1983, hvor hun både har haft administrativt ansvar og været vant til at servicere børn og ældre.

Ulrich Helledie er uddannet bygningsmaler, men har i mange år ernæret sig som rejseleder på Malta, Gran Canaria og Mallorca, hvor han ud over at tackle de daglige udfordringer også har underholdt gæsterne med diverse aktiviteter og sit guitarspil. Artiklen fortæller også, at deres passion for musik førte til de gratis koncerter i Struer Går Live.

DCU driver 22 campingpladser fordelt over hele landet.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Vejdirektoratet: Der er toiletter nok

Erhverv

Vejdirektoratet underkendt: Nu kommer der alligevel en ny vej til Gimsinglundvej

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Struer

Festede til klokken fem - få timer senere scorede hun et 12-tal

Struer

På falderebet til sommerferien: Her er Parkskolens nye leder

Holstebro

Klagenævn: Skal vente over tre år på afgørelse i vindmøllesag

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

112

Forældrene til ni-årig pige i voldtægtssag: - Hvis det er svært at tale om, så kan du skrive det på en seddel

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: 9-årig piges advokat kræver 200.000 kroner i erstatning til voldtægtsoffer

Annonce