Annonce
Holstebro

HB undgår kaos-lørdag: Pokalkamp bliver alligevel flyttet

Holstebro Boldklub kan nu rette alt fokus ind på lørdagens oprykningsbrag mod Silkeborg KFUM, efter DBU har givet lov til at pokalkampen mod Spjald kan flyttes til august. Foto: Morten Stricker
DBU har givet tilladelse til at rykke pokalkamp til august efter kritik fra Holstebro Boldklub. Vi er bare glade for at vi slipper for at skulle devaluere turneringen og stille med et halvt tredjehold, siger sportschef.
Annonce

Holstebro: I første omgang stod Holstebro Boldklub i lidt af en kattepine på lørdag, hvor man både skulle spille playoffkamp mod Silkeborg KFUM og pokalkamp mod Spjald IF med få timers mellemrum.

Spjald havde sagt nej til at flytte pokalkampen fra lørdag til enten mandag eller tirsdag. Serie 2-holdet havde et par spillere, der kun var til rådighed i weekenden og ville derfor ikke gå med til at flytte kampen.

- Jeg ringede til DBU og sagde, at det kunne simpelthen ikke være rigtigt, at vi skulle tvinges til at spille begge kampe lørdag. Det ville betyde, at vi måtte stille med noget, der ligner et halvt tredjehold, fordi vi så måtte se bort fra 25 spillere på grund af Silkeborg-kampen og de nybagte studenter. Og heldigvis var beskeden tilbage, at vi godt kunne få lov til at vente med at spille kampen til august, såfremt at Spjald accepterede det, forklarer sportschef Henrik Christensen.

Annonce

Okay fra Spjald

Kort efter havde cheftræner Kim Kristensen igen fat i Spjalds ditto, og denne gang var svaret positivt.

- Da DBU først havde sagt god for at vi kunne spille i august, så var Spjald heldigvis også indstillede på at flytte kampen. Vi er i virkeligheden bare glade for, at der blev fundet en løsning, så vi ikke bliver nødt til at devaluere pokalkampen, siger Henrik Christensen.

Lørdagens modstandere i den afgørende playoffkamp på Holstebro Idrætspark om en billet til 2. division, Silkeborg KFUM, er også fortsat med i pokalturneringen. De skulle ligeledes have spillet dobbeltkamp lørdag, men har valgt at melde afbud til deres kamp mod Danmarksserie-kollegerne fra Kjellerup.

Pokalkampen mellem Spjald IF og Holstebro Boldklub skal spilles tirsdag den 11. august på Spjald Stadion.


Da DBU først havde sagt god for at vi kunne spille i august, så var Spjald heldigvis også indstillede på at flytte kampen. Vi er i virkeligheden bare glade for, at der blev fundet en løsning, så vi ikke bliver nødt til at devaluere pokalkampen.

Henrik Christensen, sportschef i Holstebro Boldklub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce