Annonce
HB

HB-spiller er i bedring efter grim hovedskade

Matias Fjeldal Olsen (i hvidt) slap tilsyneladende med skrækken efter sit uheld mod Silkeborg. Foto: Morten Stricker
HB-forsvarsspilleren Matias Fjeldal Olsen kom galt afsted, da han fik en støvle i ansigtet under fredagens kamp mod Silkeborg. Det hændelige uheld kostede ham 2-3 sting i ansigtet og en mild hjernerystelse. Hvis alt går vel, er han klar til lørdagens kamp, mens det har lidt længere udsigter for anfører Andreas Kiilerich, som udgik i samme kamp.

Holstebro: Det var en hårdt tilkæmpet sejr, som Holstebro Boldklub fik fredag aften mod topholdet fra Silkeborg.

For oveni sejrens sødme og tre point, som blev kæmpet hjem på heroisk vis, så var der også et par knap så glædelige frafald undervejs.

Mest dramatisk var det, da forsvarsspilleren Matias Fjeldal Olsen, som er kommet til HB inden denne sæson, faldt til jorden i de døende minutter. Efter en duel med en Silkeborg-spiller faldt han til jorden og fik modspillerens støvle i hovedet, hvilket kostede en del behandlingstid på banen og en efterfølgende ambulancetur.

Det tyder dog på, at det ikke er gået ligeså galt, som det så ud til.

- Han fik 2-3 sting, og han var også lidt omtåget. Jeg tror ikke, at det er så galt, men han har fået en mild hjernerystelse, og det er selvfølgelig noget, vi tager dybt seriøst og alvorligt, siger HB-træner Kim Kristensen.

Matias Fjeldal Olsen er selv positiv i forhold til at spille i den vigtige kamp mod Kjellerup på lørdag, og han skal have taget sine sting ud onsdag, men Kim Kristensen understreger samtidig, at hvis der er den mindste tvivl om hovedskaden, så spiller han ikke. Et fravær, som vil have stor betydning for HB i bestræbelserne på at distancere Kjellerup, som har startet sæsonen lidt skidt, men som er en af oprykningskandidaterne.

- Han er monster vigtig, for han er en anden type, end dem vi har. Han har prøvet nogle ting på et højere niveau, og den type spillere har vi ikke mange af, konstaterer Kim Kristensen.

Annonce

Længere pause

En, som med garanti ikke kommer i aktion i næste kamp, er anfører Andreas Kiilerich.

Efter ti minutter af opgøret mod Silkeborg fik han en forstrækning i baglåret, som i værste tilfælde kan vise sig at være en fiberskade.

- Hvis uheldet for alvor er ude, så er han ude resten af året. Hvis han er mere heldig, så tager det et par uger. Han spiller i hvert fald ikke lørdag, siger Kim Kristensen, som til gengæld kan glæde sig over, at Bo Balder Berg lavede comeback på førsteholdet og scorede det afgørende mål mod Silkeborg efter et par gode kampe for jyllandsserieholdet og en lårskade, som han tilsyneladende er kommet sig helt over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce