Annonce
Holstebro

HB skal spille pokalkamp fire timer før oprykningsbrag: Det er lidt til grin

Cheftræner Kim Kristensen har lidt svært ved at finde en grimasse, der kan passe. Han kalder det 'lidt til grin', at det ikke kan lade sig gøre at flytte pokalkampen væk fra lørdag, hvor HB også skal spille playoff-kamp om oprykning til 2. division. Foto: Morten Stricker
- Det er lidt til grin, men Spjald siger, at de ikke har mulighed for at spille andre dage end lørdag, hvilket jeg kan have lidt svært ved at forstå, siger cheftræner Kim Kristensen.
Annonce

Holstebro: Det lyder som en dårlig joke, men den er god nok.

Lørdag klokken 11.00, fire timer før Holstebro Boldklub spiller den afgørende returkamp mod Silkeborg KFUM om en billet til 2. division, skal HB stille op til en pokalkamp på udebane mod Spjald fra serie 2.

- Det er lidt til grin, men Spjald siger, at de ikke har mulighed for at spille andre dage end lørdag, hvilket jeg kan have lidt svært ved at forstå. Det er jo lidt ligesom med Liverpool, der også blev tvunget til at spille to kampe oveni hinanden, konstaterer cheftræner Kim Kristensen.

Efter DBUs regler skal næste runde af pokalturneringen være afviklet senest tirsdag aften, hvor Spjald i øvrigt skal spille hjemmekamp mod Måbjerg i træningsturneringen 2020 Cup. En kamp, der åbenbart vejer så tungt, at pokalkampen bliver nødt til at afvikles lørdag.

I sagens natur bliver det derfor heller ikke førsteholdet, der bliver sendt til Spjald.

- Vi kommer til at stille med de spillere, som ikke er udtaget til playoffkampen eller optaget af studenterfester, som også er aktuelt i den kommende weekend. Samtidigt bliver det Steen Gravgaard, der kommer til at stå på sidelinjen, forklarer Kim Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce