Annonce
Sport

HB siger farvel til tre spillere og får et par nye på besøg

Stefan Bachmann, som her har fat i nakken af Per Lauge i jublen efter målet mod Silkeborg, er en af dem som stopper i klubben. Foto: Morten Stricker
Det står klart, at Holstebro Boldklub må undvære Bo Balder Berg, Rasmus Goul Nielsen og Stefan Bachmann til den kommende sæson. Et par nye spillere har til gengæld meldt sin ankomst til opstarten.
Annonce

Holstebro: Han var en af banens bedste, da Holstebro Boldklub sikrede sig oprykningsbilletten til 2. division efter en medrivende kamp mod Silkeborg KFUM.

Stefan Bachmann var her, der og alle vegne på midtbanen. Han lignede til tider en, som spillede sin sidste fodboldkamp og skulle nyde den til fulde.

Det var det faktisk også i denne omgang. Få dage inden det gik løs mod Silkeborg KFUM fik midtbaneslideren nemlig at vide, at han var kommet ind på sin drømmeuddannelse i Haderslev og dermed vidste han også, at de kommende oprykningskampe blev de sidste for nu.

- Da jeg spillede kampen, tænkte jeg egentligt ikke særligt meget over det, men jeg blev rigtig rørt bagefter. Jeg har fået nogle rigtig gode bekendtskaber og minder i mine to år i HB, siger Stefan Bachmann, som ikke meldte noget ud om sin afsked før efter kampen.

- Det gør det jo bare endnu mere flot, at han leverede, som han gjorde. Man må sige, at han i den grad sluttede på toppen, siger HB-træner Kim Kristensen.

Annonce

Flere rykker væk

Det er ikke kun Stefan Bachmann, som er ikke at finde på holdkortet i den kommende sæson.


Vi har været tidligt ude med Jeppe Mehl, og den var rigtig god at få på plads. Han kan virkelig bidrage med sin erfaring og sit høje niveau. Jeg ser ham som central midtbane, og det falder jo fint i hak med Bachmanns afsked.

Kim Kristensen, HB-træner.


To af de unge talenter i form af Bo Balder Berg og Rasmus Goul Nielsen flytter til København denne sommer.

- Det er to af fremtidens folk, som vi er rigtig ærgerlige over at miste. 'Goul' havde vi kæmpe forventninger til, da han kom op, men han røg ind i noget skadesværk, og som den skibonit han er, sagde han måske ikke altid, når det gjorde ondt. Han så dog rigtig stærk ud, da vi startede op i januar, fortæller Kim Kristensen.

- Bo Balder Berg havde også et stort potentiale og indeholdt noget der kunne blive rigtig godt, mens Bachmann var lidt længere fremme i sin udvikling og igennem en lang periode var fast starter. Det er tre spillere, som vi ærgrer os over at miste, og som uden tvivl havde været en del af 2. divisionstruppen, siger Kim Kristensen.

Han glæder sig dig over tilgangen af Jeppe Mehl, som i hvert fald lukker hullet efter Bachmann på midtbanen.

Jeppe Mehl har senest spillet i Thisted FC, men har hundredvis af superligakampe på CV'et. Foto: Ole Nielsen

- Vi har været tidligt ude med Jeppe Mehl, og den var rigtig god at få på plads. Han kan virkelig bidrage med sin erfaring og sit høje niveau. Jeg ser ham som central midtbane, og det falder jo fint i hak med Bachmanns afsked, siger Kim Kristensen.

Annonce

Et par nye ansigter

Der bliver ikke kun sagt farvel, når Holstebro Boldklub samles forud for den kommende sæson.

Allerede nu ligger det fast, at der er et par nye ansigter til opstarten. Den 18-årige forsvarsspiller Jens Emil Fjendsbo, som er fra Mejrup og som har været tilknyttet FC Midtjyllands ungdomsakademi, har meldt sin ankomst. Fjendsbo har i FCM været anfører for sin årgang og har spillet fire ungdomslandskampe.

Også 19-årige Oliver Overgaard, som hidtil har repræsenteret Randers FC på ungdomsniveau og som er fra Holstebro, har meldt sin ankomst. Han er også forsvarsspiller, og har ligesom Jens Emil Fjendsbo været på ungdomslandsholdet.

- Det er ikke spillere, som vi har givet håndslag med endnu, men de er med under opstarten, og så ser vi det an derfra, siger Kim Kristensen.

HB-træner Kim Kristensen, som her får et par luftture efter oprykningen, kan godt mærke at HB er blevet attraktiv for flere spillere. Vi er rigtig glad for vores trup, så vi skal sortere i henvendelserne, siger han. Foto: Morten Stricker

For en af dem som nu ikke længere er en del af truppen, er tiltroen til en god HB-sæson stor.

- Jeg er ikke i tvivl om, at holdet kommer til at præstere rigtig godt. Der er en god kombination af unge talenter, garvede spillere og et godt trænerteam. Det er et super fedt hold, som jeg er ærgerlig over at skulle forlade, men glæder mig til at følge, siger Stefan Bachmann.

Holstebro Boldklub har sin første kamp i 2. division sidste weekend i august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce