Annonce
Sport

HB siger farvel til anføreren og forlænger med midterforsvaret

HB møder VSK Aarhus

Christian Stisen stopper i HB, mens der er lavet nye aftaler med målmand Martin Andersen og midterforsvaret med Kasper Nielsen og Kasper Dam.

Holstebro: Holstebro Boldklub har haft den sidste træning i dette efterår.

Forberedelserne til den nye sæson begynder i januar, når det gælder om at holde fast i topplaceringen i Danmarksserien.

Mange af spillerne vil være de samme. Men der kommer til at mangle en markant skikkelse i anfører Christian Stisen, der stopper et halvt år før, at hans aftale udløber.

- Det er sket i fuld forståelse. Vi havde en aftale om, at vi skulle tale sammen her i december, og Christain lagde ud med, at det var bedst, at han stoppede nu. Vi ville gerne have beholdt ham, men jeg var enig i, at det var nu, at Christian Stisen skulle prøve noget nyt. Han har udviklet sig meget, og det er oplagt, at han prøver sig af på et højere niveau, siger HBs sportschef Martin Trankjær, der takker anføreren for en stor indsats for HB.

Christian Stisen har haft den udfordring, at han har boet i Aarhus, hvilket har givet ham lang vej til træning.

Til gengæld er der blevet forlænegt aftaler med tre bærende spillere. Det handler om målmand Martin Andersen og duoen fra efterårets centrale forsvar, Kasper Nielsen og Kasper Dam.

- Det er utrolig vigtigt, at vi har fået forlænget aftalerne med denne trio. De har alle tre hen over efteråret vist deres kvaliteter for holdet, og det giver ro og stabilitet, at vi har dem i truppen fremover, siger Martin Trankjær.

Martin Andersen og Holstebro Boldklub har forlænget samarbejdet sæsonen ud, mens de to gange Kasper begge har indgået aftale frem til sommeren 2018.

- Martin har trods sin unge alder allerede spillet mange kampe på det her niveau eller højere, hvilket man også kan mærke på ham både til træning og kamp. Martin har altid været en utrolig teknisk dygtig målmand, hvis spil med fødderne altid har været i særklasse for dette niveau, siger sportscheften, der ligledes glæder sig over forlængelserne med de to centrale forsvarsspillere.

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

De første nordvestjyske reaktioner på V-formandsskifte: Inger er det rette valg

Kultur

Ausumgaard dropper forårsmarkedet

Leder For abonnenter

Debatniveauet er simpelthen for lavt

Nogle gange er der behov for rabiate og grænsesøgende udtalelser for at få en debat sat i perspektiv. Overdrivelse, karikerede holdninger og provokationer kan lokke ligesindede og modstandere frem og tjener derfor et formål. Og hvis de holder sig inden for lovens rammer, kan vi såmænd også lægge spalteplads til dem. Både i form af redaktionelt behandlede emner, i læserbreve og i kommentarer til vores indhold på nettet. Men der er grænser. Torsdag bragte vi et læserbrev, hvori Jens Kristian Noe fra Holstebro gik helt til grænsen i ulvedebatten. Holdningerne i indlægget står han næppe alene med, men det provokerende budskab affødte primært reaktioner fra folk med den modsatte holdning. Her taler vi om den yderst forsimplede diskussion om "for eller imod ulven". Den diskussion, hvor nuancerede mennesker for længst er stået af, og kun de mindst kompromissøgende står tilbage i hver sin skyttegrav og råber ukvemsord. En absolut værdiløs diskussion. Af den årsag valgte vi at lukke for kommentarer til indlægget på nettet. Det sker sjældent. For vi vil om nogen gerne facilitere en saglig debat om ulven og det skel, den har skabt mellem mennesker efter sin genkomst til vores område. Men vi må ærligt erkende, at netop den debat er svær at være ordstyrer for. Det afholder os naturligvis ikke fra at skrive om ulven og de følelser, der er forbundet med den. Men ingen skal et øjeblik tro, at vi er glade for den interesse vores indhold får alene på baggrund af usaglige kommentarer. Vi vil meget hellere den positive dialog. Og det gælder ikke kun ulven. Så sent som torsdag fik jeg en henvendelse fra en læser, der var utilfreds med, at vi havde optaget et læserbrev om et andet harskt emne. Han opsagde sit abonnement på den baggrund. Vi bringer disse indlæg, fordi de findes og fordi de reflekterer det samfund, vi befinder os i. Men vi er også vidende om, at det ofte er de mest rabiate, der tyer til at sende et læserbrev. Det vil vi gerne lave om på. Derfor skal opfordringen herfra lyde: Send et læserbrev og vis os alle, at debatterne er meget mere nuancerede.

Annonce