Annonce
Sport

HB siger farvel til anføreren og forlænger med midterforsvaret

HB møder VSK Aarhus

Christian Stisen stopper i HB, mens der er lavet nye aftaler med målmand Martin Andersen og midterforsvaret med Kasper Nielsen og Kasper Dam.

Holstebro: Holstebro Boldklub har haft den sidste træning i dette efterår.

Forberedelserne til den nye sæson begynder i januar, når det gælder om at holde fast i topplaceringen i Danmarksserien.

Mange af spillerne vil være de samme. Men der kommer til at mangle en markant skikkelse i anfører Christian Stisen, der stopper et halvt år før, at hans aftale udløber.

- Det er sket i fuld forståelse. Vi havde en aftale om, at vi skulle tale sammen her i december, og Christain lagde ud med, at det var bedst, at han stoppede nu. Vi ville gerne have beholdt ham, men jeg var enig i, at det var nu, at Christian Stisen skulle prøve noget nyt. Han har udviklet sig meget, og det er oplagt, at han prøver sig af på et højere niveau, siger HBs sportschef Martin Trankjær, der takker anføreren for en stor indsats for HB.

Christian Stisen har haft den udfordring, at han har boet i Aarhus, hvilket har givet ham lang vej til træning.

Til gengæld er der blevet forlænegt aftaler med tre bærende spillere. Det handler om målmand Martin Andersen og duoen fra efterårets centrale forsvar, Kasper Nielsen og Kasper Dam.

- Det er utrolig vigtigt, at vi har fået forlænget aftalerne med denne trio. De har alle tre hen over efteråret vist deres kvaliteter for holdet, og det giver ro og stabilitet, at vi har dem i truppen fremover, siger Martin Trankjær.

Martin Andersen og Holstebro Boldklub har forlænget samarbejdet sæsonen ud, mens de to gange Kasper begge har indgået aftale frem til sommeren 2018.

- Martin har trods sin unge alder allerede spillet mange kampe på det her niveau eller højere, hvilket man også kan mærke på ham både til træning og kamp. Martin har altid været en utrolig teknisk dygtig målmand, hvis spil med fødderne altid har været i særklasse for dette niveau, siger sportscheften, der ligledes glæder sig over forlængelserne med de to centrale forsvarsspillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lige nu: Voldsom brand i halmlade

Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce