Annonce
Sport

HB siger farvel til anføreren og forlænger med midterforsvaret

HB møder VSK Aarhus

Christian Stisen stopper i HB, mens der er lavet nye aftaler med målmand Martin Andersen og midterforsvaret med Kasper Nielsen og Kasper Dam.

Annonce

Holstebro: Holstebro Boldklub har haft den sidste træning i dette efterår.

Forberedelserne til den nye sæson begynder i januar, når det gælder om at holde fast i topplaceringen i Danmarksserien.

Mange af spillerne vil være de samme. Men der kommer til at mangle en markant skikkelse i anfører Christian Stisen, der stopper et halvt år før, at hans aftale udløber.

- Det er sket i fuld forståelse. Vi havde en aftale om, at vi skulle tale sammen her i december, og Christain lagde ud med, at det var bedst, at han stoppede nu. Vi ville gerne have beholdt ham, men jeg var enig i, at det var nu, at Christian Stisen skulle prøve noget nyt. Han har udviklet sig meget, og det er oplagt, at han prøver sig af på et højere niveau, siger HBs sportschef Martin Trankjær, der takker anføreren for en stor indsats for HB.

Christian Stisen har haft den udfordring, at han har boet i Aarhus, hvilket har givet ham lang vej til træning.

Til gengæld er der blevet forlænegt aftaler med tre bærende spillere. Det handler om målmand Martin Andersen og duoen fra efterårets centrale forsvar, Kasper Nielsen og Kasper Dam.

- Det er utrolig vigtigt, at vi har fået forlænget aftalerne med denne trio. De har alle tre hen over efteråret vist deres kvaliteter for holdet, og det giver ro og stabilitet, at vi har dem i truppen fremover, siger Martin Trankjær.

Martin Andersen og Holstebro Boldklub har forlænget samarbejdet sæsonen ud, mens de to gange Kasper begge har indgået aftale frem til sommeren 2018.

- Martin har trods sin unge alder allerede spillet mange kampe på det her niveau eller højere, hvilket man også kan mærke på ham både til træning og kamp. Martin har altid været en utrolig teknisk dygtig målmand, hvis spil med fødderne altid har været i særklasse for dette niveau, siger sportscheften, der ligledes glæder sig over forlængelserne med de to centrale forsvarsspillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Struer

Calle hopper over træflisen

Sport

Skive gafler HB-topscorer

Annonce