Annonce
Sport

HB glæder sig til igen at kunne lukke tilskuere ind på stadion

Efter tomme tribuner til forårets første kampe i 2. division bliver det nu igen muligt at få tilskuere på stadion. Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro Boldklub regner med at kunne lukke lidt over 200 tilskuere ind til hjemmekampen søndag 25. april mod Thisted FC, efter et flertal i Folketinget igen har tilladt tilskuere på stadion til professionel fodbold.

Holstebro: 2. division er også omfattet af "superliga-ordningen" for tilskuere til fodbold og dermed kan der igen komme fans på stadion, når Thisted FC i næste weekend kommer på besøg på Holstebro Idrætspark.

- Det bliver godt igen at kunne få tilskuere på stadion, og vi glæder os. Det er efter samme model, som senest vi måtte have tilskuere, så vi har planen for, hvordan vi håndtere det, liggende klar, fortæller Søren Berthelsen, som er ansvarlig for salg og event hos Holstebro Boldklub.

Billetsalget til kampen kommer til at foregå online, således at man har kontaktdata på alle og kan lave hurtig smitteopsporing. Klubben regner med at kunne lukke lidt mere end 200 tilskuere ind til kampen.

Annonce

- Vi kommer til at åbne for hovedtribunen, hvor der må sidde en person på hver anden stol, forklarer Søren Berthelsen.

Inden der igen må komme tilskuere til 2. divisionsfodbold venter der lørdag en udekamp i Svendborg mod SfB-Oure.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce