Annonce
Sport

HB flytter sidste hjemmekamp fra stadion til Idrætscenter Vest

Rasmus Aagaard har fortsat karantæne efter udvisningen mod Holbæk og må derfor nøjes med en af de 230 siddepladser, der bliver plads til rundt om kunstgræsbanen ved Idrætscenter Vest. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce

Holstebro: Søndag spiller Holstebro Boldklub efterårets sidste kamp i 2. division, hvor FC Sydvest 05 Tønder kommer på besøg. Men kampen kommer ikke til at blive spillet på den vanlige hjemmebane på Holstebro Idrætspark.

- Kommunen har sagt, at vi ikke må spille kampen på stadion. Hvis vi gjorde det, ville man ikke kunne garanterere banens beskaffenhed til foråret, fordi græsset kan blive ødelagt af at blive spillet på denne årstid, forklarer Søren Berthelsen, der er ansvarlig for salg og event i Holstebro Boldklub.

I stedet skal kampen spilles på kunstgræsbanen ved Idrætscenter Vest. Her skal tilskuerne selv have stole med, for der er ingen tribune og grundet coronaen er det fortsat et krav, at alle skal sidde ned under kampen.

- Vi har talt os frem til at vi kan have 230 siddende tilskuere placeret rundt om banen derude og alle bliver registreret, så vi har styr på smittesporingen. Der bliver også salg af øl, vand og pølser helt som normalt, forklarer Søren Berthelsen.


Kommunen har sagt, at vi ikke må spille kampen på stadion. Hvis vi gjorde det, ville man ikke kunne garanterere banens beskaffenhed til foråret.

Søren Berthelsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mindst 4893 tons døde mink truer miljøet: Beskæmmende, at man ikke vil lytte, siger politiker

Struer

Sand skal sikre glat føre

Annonce