Fodbold

HB fik finpudset formen: Tyrkisk træningsparadis fik spilleglæden frem

Efter en veloverstået træningslejr i Tyrkiet spiller Holstebro Boldklub lørdag sin sidste træningskamp inden sæsonstart på udebane mod Varde. Arkivfoto: Morten Stricker
Frederik Buur Kudsk er ny spiller i Holstebro Boldklub. Søndag aften kom han hjem efter holdets træningslejr i Tyrkiet efter en tur, som både bragte holdet tættere sammen og finpudsede formen inden sæsonstarten 24. marts.

Holstebro: Det hører til de absolutte sjældenheder, at en klub i danmarksserien tager på en forlænget weekend til Tyrkiet for at afholde en træningslejr inden sæsonstart.

En velvillig hovedsponsor og frivillige kræfter bag holdet gjorde dog det til virkelighed, da Holstebro Boldklub i slutningen af sidste uge tog til tyrkiske Belek. En glimrende tur ifølge en af de nye spillere.

- Det var virkeligt fedt. Det var godt at være sammen med holdet på en lidt anden måde, og vi fik virkelig noget ud af det både på og udenfor banen, siger Frederik Buur Kudsk, som sammen med holdkammeraterne fik brugt fritiden i poolen eller ved at spille beach-volley og fodtennis, når den ikke stod på fodbold.

På anlægget var der perfekte græsbaner, som blev vandet inden hver træning, så der var optimale muligheder for at spille langs græsset. Noget der ikke på samme måde har været muligt i den kolde opstart hjemme i Danmark, og noget der i den grad også blive sat pris på i spillertruppen.

- Vi snakkede om, at vi skulle huske virkelig at sætte pris på dem bag holdet, som har gjort det muligt. Man føler sig priviligeret over det, og man får virkelig en lyst til at give sit allerbedste for klubben. Det er noget nemmere at få spilleglæden frem under de forhold, siger Frederik Buur Kudsk, som ikke mener der er særlig stor niveauforskel fra hans tid i Skive i 2. division og til Danmarksserien i Holstebro.

Vi snakkede om, at vi skulle huske virkelig at sætte pris på dem bag holdet, som har gjort det muligt. Man føler sig priviligeret over det, og man får virkelig en lyst til at give sit allerbedste for klubben.

Frederik Buur Kudsk, Holstebro Boldklub

Det kribler

Træningslejren bød på flere sejre i træningskampene, hvor der blandt andet var iransk modstand. Der skal også nogle sejre til, hvis holdet skal kravle op fra den nederste halvdel af tabellen. HB møder på hjemmebane Aarhus Fremad den 24. marts i sæsonåbneren.

En opgave som holdet nu står bedre rustet til efter træningslejren i følge Frederik Buur Kudsk

- Vi har arbejdet med at få helt styr på defensiven og stå tæt i kæderne. Derudover har vi arbejdet på at tage temperaturerne på kampene, så vi ved, hvornår vi skal presse på, siger Frederik Buur Kudsk, som er overbevist om at holdet nok skal komme til chancer, med det spil som offensiven har vist.

Den 20-årige spiller har hovedsageligt spillet som back i opstarten, hvor han har erstattet Casper "KP" Pedersen, som er taget til Ringkøbing i 2. division.

0/0
Annonce
TTH Herrer

TTH måtte overgive sig til sidst: - Vi kæmpede røven ud af bukserne

HB

Fighteren Zetterquist lavede hattrick i ny HB-sejr

TTH Herrer For abonnenter

Karakterer: Forrygende Frandsen nægtede at give sig

TTH Herrer For abonnenter

Karakterer: Flotte præstationer på en af de største scener

TTH Herrer For abonnenter

Karakterer: En rodet omgang med et par lyspunkter

TTH Herrer

- Jeg var ved at blive sindssyg, over alle de fejl vi lavede

Annonce