Annonce
Sport

HB er et af de mest populære hold i 2. division

Indtil videre i denne sæson har Holstebro Boldklub lokket flest folk på stadion. Foto: Morten Stricker
Når det kommer til antallet af folk på stadion, så er HB et af de mest populære hold. Blot et enkelt hold har haft flere, og HB har været det mest sete hold samlet set.
Annonce

Holstebro: Interessen for Holstebro Boldklub er ikke blevet mindre, efter at holdet denne sommer sikrede sig en længe ventet tilbagevenden til divisionerne.

Faktisk har Holstebro Boldklub været det hold, som i gennemsnit har samlet flest folk på stadion. Måler man totalen for udebane- og hjemmebanekampene indtil videre i denne sæson, så er der 2133 mennesker, som har været til stede, i HB's første fem kampe.

Det er højest af alle i 2. division. På 2. pladsen finder man Hillerød fra Øst-puljen, som har haft 1825 til holdets kampe. Det viser en opgørelse fra fodboldmediet bold.dk, som har sammenlignet de indrapporterede tal på tværs af klubberne.

Det er især HB's hjemmebane, som har været velbesøgt. De to kampe mod Brabrand og SfB-Oure har været de mest besøgte i Vestpuljen med henholdsvis 489 og 450 på stadion i alt. Ser man på begge 2. divisionsrækker er de kun overgået af to hjemmekampe fra Næstved, hvor der har været 492 og 490. Altså tæt på de 500 personer, som er det maksimalt tilladte i øjeblikket.

- Jeg er glædeligt overrasket. Man kan mærke, at folk er hurtige til at købe billetterne, og der en stor interesse for det, lyder det fra Søren Berthelsen, som står for salg og event i Holstebro Boldklub.

Han tror også på, at flere af de sædvanlige tilskuere kommer mere på lægterne, når og hvis det bliver mere normale tilstande.

- Det tror jeg helt klart. Vi har en del ældre stamtilskuere, som er i risikogruppen, som nok er lidt forsigtige lige nu, siger han.

Annonce

Resultater avler fremmøde

Berthelsen er overbevist om, at søndagens sejr over Svendborg-Oure, som var sæsonens første af slagsen, nok skal sørge for, at folk vil blive ved med at møde op. Han tror også, at den mindeværdige oprykningskamp mod Silkeborg denne sommer var med til at sætte skub i tingene.

- Det er resultaterne, som er med til at bestemme, hvor mange der møder op, så derfor forventer jeg også, at opbakningen fortsætter de næste kampe, siger Søren Berthelsen.

Når resultaterne flasker sig, øger det interessen for at komme på stadion. Derfor er der ekstra grund til at glæde sig over weekendens sejr over SfB-Oure. Foto: Morten Stricker

På grund af corona-restriktionerne må der maksimalt være 500 til stede til kampene, men der er allerede en plan for, hvordan man ville kunne lukke flere ind, hvis restriktionerne bliver lempet og dermed kan have plads til 850.

Næste hjemmekamp for Holstebro Boldklub er søndag, hvor VSK Aarhus kommer på besøg.


Det er resultaterne, som er med til at bestemme, hvor mange der møder op, så derfor forventer jeg også, at opbakningen fortsætter de næste kampe.

Søren Berthelsen, Holstebro Boldklub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mink-aflivninger er gået i gang: Ny farm under mistanke

Holstebro

Covid-19: Den sidste byskole sender nu også en hel årgang hjem

Annonce