Annonce
Læserbrev

Havvindmøller. Kom ind i kampen, før det er for sent

Annonce

Debat: Det er en tankevækkende, for ikke at sige deprimerende, indstilling til demokratiet, Steffen Dangaard giver udtryk i gårsdagens avis, når han i forbindelse med Teknik- & Miljøudvalgets behandling af sagen om placeringen af den kystnære vindmøllepark Vesterhav Nord udtaler: “Jeg hører ikke, at der er partier i Folketinget, der vakler i denne sag og er klar til at ændre det. Derfor giver det ikke mening at snakke om, om møllerne skal være der eller ej. Vi kan kun forholde os til placeringen.....”

Utallige gange har Folketinget taget fejl og er blevet klogere på baggrund af informationer og påvirkninger fra den befolkning, der har valgt dem.

Det har adskillige gange ført til politiske kursændringer.

Men måske er problemet her, at vi ikke kan få vores lokale politikere i Lemvig Kommune til at stå frem og tage ansvaret for den vindmøllepark, der nu skal opstilles langs Lemvig Kommunes flotteste kyststrækning.

På den baggrund er det selvfølgelig mere behageligt at give Folketinget “skylden”, men sandheden er desværre, at vores egne politikere kun halvhjertet og alt for sent har reageret på opstillingen af Vesterhav Nord. Mest skuffende er det måske alligevel, at ingen af dem endnu er stået frem og har udtalt, at de rent faktisk støtter projektet. Et projekt, der vil få uoverskuelige konsekvenser for Lemvig Kommune som et besøgssted for tusindevis af turister fra det meste af Europa.

Man opsøger bare ikke en kyststrækning, hvor solnedgangen skal ses gennem roterende vindmøller eller en kommune, hvor alle højdepunkter giver udsigt til møller langs alle horisontlinjer. K

ære politikere, kom nu ud af busken og ind i kampen, før det hele er for sent!

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce